Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Direktora traže u Petrinji, Splitu, S. Brodu i Ivanić Gradu

policija
Arhiva VL
03.01.2010.
u 18:03

Sumnja se da je poduzeća Dalmadom iz Dicma i Text papir iz Splita oštetio za oko 160 tisuća kuna. Tijekom travnja izdavao je bjanko zadužnice na iznos od 100 tisuća kuna iako mu je račun firme bio blokiran.

SPLIT – Zbog prijevare, policajci su Državnom odvjetništvu uputili izvješće protiv direktora poduzeća Excite Predraga Januzovića (39) iz Hrvatske Dubice koji je u bijegu, a policiji je poznat otprije.

Sumnja se da je poduzeća Dalmadom iz Dicma i Text papir iz Splita oštetio za oko 160 tisuća kuna. Tijekom travnja izdavao je bjanko zadužnice na iznos od 100 tisuća kuna iako mu je račun firme bio blokiran te je tako doveo u zabludu ovlaštene osobe u poduzećima koje su mislile da će im isporučena roba biti i plaćena.

Za isto se sumnjiči u Slavonskom Brodu i Ivanić Gradu, a 24. studenog je zbog prijevare Općinski sud u Petrinji raspisao potragu.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar condor
condor
18:11 03.01.2010.

Sanaderu, spašavaj !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije