Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAZNENA PRIJAVA

Direktor Fabjanac prijavljen zbog zlouporabe položaja

policija
Arhiva VL
03.04.2010.
u 13:46

Tereti ga se da je "Unicredit Leasing Croatiju" oštetio za preko 65 tisuća kuna ne plaćavši više od godine dana rate za automobil rover 75 kojeg je na leasing uzeo od te kuće.

Kaznenu prijavu zbog zlouporabe položaja i ovlasti zaradio je 51-godišnji Vjekoslav Fabjanac, direktor Autocentra Fabjanac. Tereti ga se da je "Unicredit Leasing Croatiju" oštetio za preko 65 tisuća kuna ne plaćavši više od godine dana rate za automobil rover 75 kojeg je na leasing uzeo od te kuće. Osim toga, umjesto da im automobil po isteku ugovora vrati, on ga je neovlašteno prodao trećoj osobi.

Komentara 3

TM
tesla moj ponos
17:53 03.04.2010.

S njime 2o godina u zatvor i to što prije da ne dođe do - zastare !!!

MA
marini
22:48 03.04.2010.

Taj lik je nasadio barem 20 ljudi u Splitu za pozamašne sume i slažem se sa prethodnikom

NU
nubira
15:40 12.04.2010.

ajde marijani navedi barem neke koje je zavida kad imaš argumente

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije