Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Operacija HEP-Ina
Povratak na članak

Dio ministara i vrha HDZ-a protiv otkupa Ine

Izvori iz Vlade tvrde da je Vlada kontaktirala s MOL-om, a smatraju da bi cijena dionica trebala biti oko 6-7 milijardi kuna

Komentari 6

JK
ja-kan
19:04 21.01.2017.

Očito je i Plenković potao svjestan kako je zaglibio ali ne zna kako da se koliko-toliko časno izvuče iz ove priče. Ako je točno da je i hrvatski član arbitražnog vijeća glasovao za predmetnu odluku tj. protiv Hrvatske jasno je da će žalba na arbitražnu odluku Saveznom sudu Švcarske biti samo veliki dodatni trošak koji će morati platiti hrvatski porezni obveznici i ništa više.

VL
ST
steve
21:36 21.01.2017.

Dovesti njemacko sudstvo u hrvatsku na godinu dana, da rijesi problem krada i sa tim novcem odkupiti INU.

VL
Avatar ovdje Maks
ovdje Maks
22:00 21.01.2017.

Istrcao je na brzinu da spasi Bulja i Petrova - "brifiran sam da dobro stojimo u arbitrazi...

VL
TE
TechnoCroat
19:05 21.01.2017.

Meni je smiješno i tragično da se uopće raspravlja oko "za i protiv" prije nego je dogovorena cijena i uvjeti sa MOLom. Da pojednostavnim, za 1 milijardu bi trebali biti "za", za 20 milijardi za "ne".

VL
GU
gunđo
20:54 21.01.2017.

Nevjerovatno ie koliko se paničari i stvara psihoza oko mogućeg otkupa IN-e od raznih dušebrižnika.Pustitre predsjednika Plenkovića da pripremi kvalitetano rješenje i tek onda dajte svoja mišljenja a ne da stvarate bespotrebnu halabuku .Vlada će sigurno pronaći zadovoljavajuće rješenje i zato ih ostavite u miru da rade svoj posao.

VL
Avatar soliloquy
soliloquy
02:34 22.01.2017.

"Pozivaju se na konvenciju po kojoj bi se odluka mogla poništiti ako se dokaže da je suprotna javnom poretku Švicarske." - Kakve veze s bilo čim ima javni poredak Švicarske? I kako uopće presuda u međunarodnom sporu može biti protiv javnog poretka države u kojoj se sud nalazi?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.