Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pretres

'Dinamovi huligani umirit se neće' i ustaški simboli na palicama BBB-a

pretres
Jurica Galoić/Pixsell
08.05.2010.
u 11:55

U pretresu BBB-ovih prostorija policija je pronašle palice s natpisima 'Dinamovi huligani umirit se neće', 'Smederevo crew', ustaški simboli, kukasti križevi...

U jučerašnjem pretresu službenih prostorija Bad blue Boysa u Draškovićevoj  pronađene su tri palice išarane kukastim križevima, ustaškim simbolima i natpisima "Dinamo Zagreb", "Dinamovi huligani umirit se neće", "Smederevo crew" i "Dinamo Saints", objavljeno je danas na tiskovnoj konferenciji Policijske uprave Zagrebačke.  Potecijalni rekviziti navijačkih sukoba, čak sedam korištenih "bengalki" , pronađeni su, izvještava policija, i u prostorijama udruge na Maksimirskoj cesti dok u onima u Trnskom i Zvonimirovoj ulici u pretresu nije pronađeno ništa.

Iako je u proteklih nekoliko dana policija s više potencijalnih sudionika nereda obavila obavjesne razgovore, nitko od njih za sada nije osumnjičen za napad na teško ozlijeđenog policajca Kristijana Troktera, a ni protiv izgrednika zaslužnog za bacanje topovske granate za sada nije podnesena prijava.

Komentara 40

CZ
carlos_zg
20:35 08.05.2010.

Molim Vas, neka netko objasni šta je \"Smederevo crew\"?

JA
JanezPiranski
14:31 08.05.2010.

08.05.2010. u 14:22h flick je napisao/la: Drugovima smetaju \'ustaški simboli\' ? To ne smeta samo drugovima nego svim normalnima u Hrvatskoj i vanjka nje..

ZA
zadranin
14:20 08.05.2010.

@Piruška tvoj komentar u sridu.. Zaboravila si samo hrvatsku policiju--mito i korupciju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije