Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dimitris Avramopoulosdanas:
Povratak na članak

'Zatvaranje granica i dizanje zidova nije rješenje, nego zajednički odgovor svih europskih zemalja'

Povjerenik Europske komisije za migracije, unutarnje poslove i građanstvo Dimitris Avramopoulosdanas sastao se s ministrom unutarnjih poslova Rankom Ostojićem

Komentari 7

Avatar Neanderthalac
Neanderthalac
16:39 06.10.2015.

Vidi, vidi, susrela se dva anarhista, počasna konzula "kalifata" u EU. Susret veleumova koji će se obračunati sa zakonima i pravilima i EU i nacionalnih država.

VL
UI
Uvijek_iskreno
17:24 06.10.2015.

Kad vidim ovog ostojića pozli mi, pa zar je moguće da su nam takvi likovi ministri?! prežalosno

VL
Avatar revelinicus
revelinicus
19:23 06.10.2015.

"...A spremni smo i s dodatnim snagama to suportirati..." Ohoooo, prvi pendrek naše policije ne samo da tečno govori Arapski, već mu je još jača strana Engleski. Još kad bi naučio i ponešto Hrvatskog, siguran sam da bi i naši građani to jako i odlučno 'suportirali'.

VL
DU
Deleted user
20:00 06.10.2015.

Is u pycku materinu grcku kome ti dilis lekcije !!!!!

VL
MI
milanmihaljevic78
18:47 06.10.2015.

neandretalac uvjek iiskreno i svi vi ljepi moji nije stvar više ni u lovi niti u njima treba jasno i glasno svima reći da je merkelica bila okidač za sve ovo što li se sad dešava europi i susjednim zemljama ,svojom izjavom o dobrodošlici emigrantima u uniju i tad je europa sama sebe poćela silovati jer su po svim zemljama počeli stizat oni koji su pobjegli od zla tamo , i željni su slobode .sad kad više nemogu to prihvatit opet siluju male a tu smo mi i drugi jer ,emigranti neće kod nas malih i nerazvijenih več upravo kod njih bogatih o tome se tu radi .jednom rječju zaletili su se i sad više neznaju kome bi sve to utrapili i ostavili ,kriva procjena koja je zemlje unije koštala i košta više nego li da su rekli gospodo moja granice su zatvorene za vas ili primit čemo vas toliko i toliko o tom se tu radi a ostale čemo vratit prvim dostupnim prevozom natrag u zemlju iz koje ste došli .na kraju zna se koliko li košta pojedine države slanje policijskih i drugih snaga po danu i održavanje kako takog reda ,samo se o tom čuti ,jednom rječju više nego li da ih imaju na okupu 5tisuča s stanom i hranom i pod kontrolom .na kraju pročitah da se i same njemačke pokrajine već bune radi tog što li vodi takvu politiku i pročitah da je u neredima poginula jedna osoba tamo kod njih njemaca pa sad nek izvoli mvadit žar iz peči koju je upalila ,jer budi siguran da njemac na njemca neče i da če joj se to grdo odbit o glavu

VL
Avatar revelinicus
revelinicus
19:25 06.10.2015.

"Zatvaranje granica i dizanje zidova nije rješenje, ..." Dakako da nije. Pod hitno dva reda miskih polja na istočne i južne granice RH, to bi već bilo nešto. A i jeftinije je. Situacija bi se onda zacijelo vrlo brzo sama od sebe riješila.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.