Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kokain s Kariba

Dileri uz milijunsku jamčevinu pušteni iz pritvora

zatvor, remetinec
Antonio Bronić/Pixsell
26.09.2012.
u 16:08

Elvis Mužanović iz Remetinca izašao je u utorak, a početkom kolovoza, također uz milijunsku jamčevinu, pušten je i Dragan Miletić

Zadarski ugostitelj Elvis Mužanović (46), osumnjičen da je član grupe koja je s Kariba u Hrvatsku pokušala prokrijumčariti 175 paketa kokaina, pušten je u srijedu iz pritvora u Remetincu uz jamčevinu od oko četiri milijuna kuna. Iz izvora bliskih istrazi doznali smo da su za Mužanovićevu slobodu nekretninama vrijednima više od četiri milijuna kuna jamčili članovi njegove obitelji, a prije nepuna dva mjeseca, uz jamčevinu od oko dva milijuna kuna, iz pritvora je pušten i skiper Dražen Miletić, drugi Zadranin iz iste krijumčarske grupe.

Obojica, neslužbeno doznajemo, u Zadru čekaju početak suđenja na Županijskom sudu u Zagrebu, a u istražnom zatvoru u Remetincu ostali su Ivan Zanze (42) i Nebojša Gančanović (45) iz Aleksinca, dok hrvatskim vlastima još uvijek nisu izručeni Zadrani Milivoj (49) i Ivan Šango (27), koji je sa 55-godišnjim Milanom Mandićem iz Zagreba uhićen na Martiniqueu.

U srpnju se u Španjolskoj, u ćeliji ekstradicijskog pritvora u Madridu, objesio Zadranin Zlatko Ugarković Patak (43), prvoosumnjičeni u lancu krijumčarenja 175 paketa kokaina.

>>Srbin iz skupine krijumčara s Kariba pobjegao iz zatvora

>>Kokain vrijedan 8 mil. eura Zadrani krijumčarili za tri kupca u Europi

Komentara 13

IV
Ivo34575
17:33 26.09.2012.

od kud tih 4 milijuna jel se pita sudac.

BA
Bandit
18:21 26.09.2012.

Hehhehe nebitno je porjeklo novaca samo neka se da nesto sudiji nesto kao jamcevina koja ce biti vracena to je sudstvo pravo KAPITALISTICKO

OB
-obrisani-
16:23 26.09.2012.

znači, opljačkam banku, odem u pritvor, dam pola ukradenog kao jamčevinu i sloboda?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije