Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
čudo u makarskoj

Djevojčica preživjela pad s četvrtog kata, teško ozlijedila nogu

Hitna, makarska
Ivanka Suta/24sata
17.07.2013.
u 11:59

Na sreću, život joj nije u opasnosti, a nakon pružene liječničke pomoći zadržana je na liječenju.

Dvogodišnja djevojčica preživjela je pad s četvrtog kata zgrade i prošla samo sa slomljenom nogom! U utorak oko 19 sati u Makarskoj, dijete je palo s balkona zgrade u ulici Kralja Petra Krešimira IV.

Imala je nevjerojatnu sreću jer je pad s visine od deset metara ublažilo to što je prije udarca o tlo zapela za sušilo za rublje Zadobila je tešku ozljedu noge te je hospitalizirana u splitskoj bolnici i nalazi se izvan životne opasnosti. Nakon pada bila je pri svijesti.

 U stanu je djevojčica bila s majkom. Neopaženo je izašla na balkon i provukla se kroz ogradu, dok je majka bila zaokupljena drugim djetetom

>>Plesala muškarcu u krilu pa pala s balkona i teško ozlijedila glavu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije