Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nesreća

Devetomjesećna beba teško ozljeđena u prometnoj nesreći

policija (1)
Ivana Ivanović/Pixsell
26.12.2010.
u 18:55

U slijetanju je beba zadobila teške ozljede, no Radio Mrežnica doznaje da nisu opasne po život. Hospitalizirana je u kalovačkoj bolnici, a danas će biti prebačena u Dječju bolnicu u Klaićevoj.

 U prometnoj nesreći na autocesti Zagreb- Split kod čvora Bosiljevo teško je stradala devetomjesečna beba, prenosi Radio Mrežnica.

Zagrebačka obitelj u svojoj se Mazdi zaputila u smjeru juga, no na 60 kilometru autoceste, nakon Bosiljeva, otac koji je upravljao automobilom izgubio je nadzor i sletio s ceste. U slijetanju je beba zadobila teške ozljede, no Radio Mrežnica doznaje kako nisu opasne po život.

Hospitalizirana je u karlovačkoj bolnici, a danas će biti prebačena u Dječju bolnicu u Klaićevoj. U nesreći je lakše tjelesne ozljede zadobila majka.

Ključne riječi

Komentara 3

PP
perica perica
22:35 26.12.2010.

normalno da je ozlijeđena kad su ju pametni roditelji sigurno držali na rukama umjesto u sjedalici. da je i mama teže ozlijeđena onda bi značilo da je auto teže stradao . ovako je sve čisto- roditeljski nemar . takve roditelje treba drastično kaznit- jer ih ima previše koji ne koriste mozak . ja svoju djecu ne vadim iz sjedalice pa da idem 4oo metara do doktora-ma može na glavi dubit ali nema vožnje izvan sjedalice - ma nema i bok. jadno dijete , neka mu bog pomogne

OB
-obrisani-
23:12 26.12.2010.

Ijoj što smo svi pametni u pm, pogotovo kad je sve završilo... Tipično rvacki... Nadam se da bu mala ok...

Avatar dutra
dutra
08:37 27.12.2010.

\"Devetomjesećna\"? U naslovu, a u tekstu ispravno. Lektor je na odmoru? Nemate \"spell checker\"?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije