Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prve vode

Devastirano mjesto na Marjanu gdje Fani Horvat želi graditi

prosvjed na marjanu (1)
Ivo Čagalj/PIXSELL
22.12.2011.
u 10:31

Sve se dogodilo na lokaciji na kojoj Fani Horvat, nevjenčana supruga splitskog gradonačelnika Željka Keruma, namjerava graditi ugostiteljski objekt

Na Prvoj vodi na splitskom Marjanu prošle je noći oštećen drveni električni stup, putokaz i otpiljene su dvije masline. Potpuno su uništene i dvije klupe za sjedenje. Najzanimljivije od svega je da se sve dogodilo na lokaciji na kojoj Fani Horvat, nevjenčana supruga splitskog gradonačelnika Željka Keruma, namjerava graditi ugostiteljski objekt. Splitska policija pokušava utvrditi tko je uništio klupe i otpilio masline.

Komentara 1

OB
-obrisani-
11:17 22.12.2011.

Zar nema u Splitu poštenog čovjeka koji bi Kerumu opalio par pleski i spustio ga na zemlju?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije