Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREVRNUO SE AUTOBUS

Detalji nove teške nesreće u Njemačkoj: Ozlijeđeno više od 20 učenika, vozaču možda pozlilo

FILE PHOTO: German federal police Bundespolizei officers are pictured during patrol along German-Polish border near Forst
Fabrizio Bensch/REUTERS
29.03.2024.
u 17:56

Autobus koji je prevozio skupinu učenika srednje strukovne škole sletio je s ceste i prevrnuo se na povratku s putovanja u Englesku. Bila je to druga autobusna nesreća u Njemačkoj u samo dva dana.

Nesreća autobusa, u kojoj je više od 20 ljudi ozlijeđeno u četvrtak navečer u pokrajini Sjevernoj Rajni Vestfaliji, dogodila se jer je vozaču možda pozlilo, priopćila je njemačka policija. 

Autobus koji je prevozio skupinu učenika srednje strukovne škole sletio je s ceste i prevrnuo se na povratku s putovanja u Englesku. Bila je to druga autobusna nesreća u Njemačkoj u samo dva dana. Autobus je uklonjen s mjesta nesreće u petak ujutro, a autocesta A44 na kojoj se dogodila nesreća ponovno je otvorena, rekla je policija.

Autobus koji je prevozio 60 putnika očito je skrenuo udesno s autoceste A44, udario ogradu i pao u nasip te se prevrnuo. U nesreći nisu sudjelovala druga vozila, priopćila je policija. Vozač navodno nije zadobio nikakve vanjske ozljede u nesreći, iako je vjetrobransko staklo autobusa uništeno.

Nije bilo znakova konzumiranja alkohola ili droge, rekao je policijski glasnogovornik. Nesreća se dogodila samo dan nakon što su četiri osobe poginule u autobusnoj nesreći u blizini Leipziga na istoku Njemačke.

VEZANI ČLANCI:

GALERIJA Ovo su najduži mostovi u Hrvatskoj: Jedan je godinama vodio u nigdje, a drugi je naš najveći ponos

FILE PHOTO: German federal police Bundespolizei officers are pictured during patrol along German-Polish border near Forst
1/17

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije