POGINUO 57-GODIŠNJAK

Detalji nesreće na Jadranskoj magistrali: Vozač teretnog vozila pretjecao pa udario u autobus

Policija ilustracija
Dusko Jaramaz/PIXSELL/Ilustracija
25.01.2024.
u 09:08

Prednjim dijelom svojeg vozila 57-godišnji vozač udario je u prednji lijevi dio autobusa makedonskih registarskih oznaka kojim je iz suprotnog smjera upravljao 64-godišnji državljanin Kosova

U prometnoj nesreći, koja se jučer oko 17.50 sati dogodila na državnoj cesti D-8 u blizini Orašca, smrtno je stradao vozač teretnog vozila, a dvije osobe lakše su ozlijeđene. Policijska uprava dubrovačko-neretvanska dovršila je očevid teške nesreće te opisala kako se dogodila. 

"Do prometne nesreće došlo je kada je 57-godišnji vozač teretnog vozila dubrovačkih registarskih oznaka, krećući se u smjeru Dubrovnika, na ravnom cestovnom potezu započeo pretjecati teretno vozilo crnogorskih registarskih oznaka, pri čemu je prednjim dijelom svog vozila udario u prednji lijevi dio autobusa makedonskih registarskih oznaka kojim je iz suprotnog smjera upravljao 64-godišnji državljanin Kosova", ističe policija. 

Od udara, kako se dodaje, na mjestu događaja smrtno je stradao 57-godišnji vozač teretnog vozila, dok su 60-godišnji putnik iz njegova vozila i vozač autobusa lakše ozlijeđeni te su nakon pružene liječničke pomoći zadržani na liječenju u dubrovačkoj bolnici. Za vrijeme trajanja očevida promet na ovom dijelu Jadranske magistrale bio je potpuno zatvoren do 21.25 sati.

Komentara 1

Avatar barba_barba
barba_barba
09:46 25.01.2024.

Svaki dan -1

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije