Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 46
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREMINULA U BOLNICI

Detalji nesreće kod Grubišnog Polja: Preuzeo mlijeko od 68-godišnjakinje pa je pregazio

Šibenik: Na vrpoljačkoj cesti došlo do prevrtanja osobnog automobila
Dusko Jaramaz/PIXSELL
17.12.2021.
u 10:33

Vozilom hitne medicinske pomoći 68-godišnjakinja je prevezena u Dom zdravlja u Grubišnom Polju gdje je od zadobivenih ozljeda preminula

Policija je objavila detalje nesreće koja se dogodila jučer oko 13.40 sati u Velikoj Barni, u Ulici Kralja Tomislava kod kućnog broja 110, kada je teretno vozilo pregazilo pješakinju koja je kasnije preminula u bolnici. 

Kako su naveli iz PU bjelovarsko-bilogorske, 58-godišnji vozač svojim teretnim vozilom skupljao je mlijeko od građana na makadam cesti. 

– Nakon što je preuzeo mlijeko od 68-godišnjakinje, sjeo je u vozilo te je vozilom krenuo unaprijed, a da se prethodno nije uvjerio da radnju može učiniti bez opasnosti za druge sudionike u prometu, uslijed čega je prednjim desnim dijelom teretnog vozila udario u navedenu 68-godišnju pješakinju, a koja je ispred sebe gurala ručna kolica za prijevoz mlijeka te nepropisno prelazila kolnik makadam ceste – navode iz policije.
 
Vozilom hitne medicinske pomoći 68-godišnjakinja je prevezena u Dom zdravlja u Grubišnom Polju gdje je od zadobivenih ozljeda preminula.

Po nalogu dežurne zamjenice Općinskog državnog odvjetništva u Bjelovaru, tijelo pješakinje prevezeno je u Opću bolnicu Virovitica, gdje će danas, 17. prosinca, biti obavljena obdukcija, navodi policija.

Vozač je alkotestiran, a reakcija na alkohol je izostala. U svezi navedenog prometnog događaja podnosi se izvješće nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu u Bjelovaru.

>> VIDEO Dvorac na napuhavanje odletio u zrak u Australiji: Četvero djece poginulo u padu s visine od oko 10 metara

Komentara 1

SK
Skviki3
11:08 17.12.2021.

Nikad nisam čul za riječ unaprijed a imam 76 godina

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije