Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 34
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bacio korozivnu tvar

Detalji napada u Londonu: Osumnjičenik (35) još u bijegu, ima ozljedu na licu

Clapham Common incident
Foto: Metropolitan Police/PRESS ASSOCI
1/12
02.02.2024.
u 00:02

Smatra se da je Abdul Shokoor Ezedi poznavao ženu koju je napao, no nisu poznati detalji njihova odnosa

Prošla su više od 24 sata od sinoćnjeg napada na ženu i njezine dvije kćeri u Claphamu u južnom Londonu, a policija još uvijek traga za muškarcem za kojeg se sumnja da je umiješan. Policija je jutros objavila da je u tijeku potraga, nakon dojava o muškarcu koji je polio ženu i dvoje djece korozivnom tvari i potom pobjegao s mjesta događaja.

Tri žrtve, majka (31) te njezine kćeri u dobi od tri i osam godina, ostale su u bolnici. Policija je potvrdila da je tvar korištena u napadu bila lužina, a otkriveno je kako je osumnjičenik Abdul Shokoor Ezedi (35). Policija je rekla da je Ezedi iz područja Newcastlea te je podijelila njegovu fotografiju s javnošću. 

Smatra se da je Ezedi poznavao ženu koju je napao, no nisu poznati detalji njihova odnosa. Policija, također, ne zna motiv napada. Građanima je upućeno upozorenje da mu se ne približavaju ako ga vide te da umjesto toga zovu nadležne službe.

GALERIJA Napad u Londonu

Clapham Common incident
1/11

Osumnjičenik je pokušao pobjeći automobilom, ali se sudario s vozilom koje je bilo zaustavljeno. Nakon toga je napustio mjesto događaja pješice, otkrila je policija. Policija je u večernjim satima podijelila još jednu njegovu fotografiju na kojoj se vidi da ima ozljedu na licu. To ga, kako su istaknuli, čini prepoznatljivim. Fotografiran je 31. siječnja u sjevernom Londonu, u trgovini gdje se vjeruje da je kupio bocu vode. 

Sadiq Khan, gradonačelnik Londona, istaknuo je kako napad strašan te je pohvalio herojsko ponašanje policije i stanovnika koji su pomagali žrtvama. 

 

Komentara 1

MA
Majk79
05:17 02.02.2024.

Vidi mu siskica znali smo i bez slike ko je

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije