Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽRTVA SILOVANJA?

Desetogodišnja Meksikanka carskim rezom rodila dječaka

trudnica
Photos.com
14.11.2011.
u 10:31

Dječak težak 1500 grama rođen je u 31 tjednu trudnoće, carskim rezom u bolnici u Pueblu.

Djevojčica je 22. listopada u bolnici u Pueblu rodila carskim rezom dječaka teškog 1500 grama nakon komplikacija u 31. tjednu trudnoće, prenosi New York Daily News.

Mlada majka, čiji identitet nije otkriven, otpuštena je iz bolnice i osjeća se dobro, ali se u nju vraća svakodnevno kako bi dojila sina. Državno odvjetništvo u Puebli istražuje slučaj kako bi se ustanovilo tko je otac dječaka te je li djevojčica stupila u seksualne odnose pod prisilom.

Ovo nije jedini šokantni slučaj maloljetničke trudnoće u jednoj od najmnogoljudnijih katoličkih zemalja. U kolovozu prošle godine svijet je obišla priča 11-godišnje Amelie koji vlasti nisu dopustile pobačaj u četvrtom mjesecu trudnoće iako je djevojčica bila žrtva zlostavljanja očuha koji ju je od desete godine učestalo silovao. Vlasti su odbile njen zahtjev jer se pobačaj dopušta najkasnije do trećeg mjeseca trudnoće.

Meksiko je poznat po rigoroznom zakonu koji maloljetnicama ne dopušta pobačaj, osim ako nisu u stanju dokazati da su žrtve silovanja. Po zakonu je dopušteno stupati u seksualne odnose u navršenoj 12. godini života, a, ako djevojčica zatrudni i pokuša pobaciti, prijeti joj novčana ili zatvorska kazna.

Komentara 4

NO
norahs
12:51 14.11.2011.

\" Državno odvjetništvo u Puebli istražuje slučaj kako bi se ustanovilo tko je otac dječaka te je li djevojčica stupila u seksualne odnose pod prisilom.\" *********************************************************************************** U ovakvim slučajevima nema mjesta dvojbi: treba ih tretirati kao silovanje, jer desetogodišnja djevojčicaa je još dijete. U zakonodavstvu to nešto znači. Mogu misliti da ju je spopala neka matora pedofilska svinja!

OB
-obrisani-
14:58 14.11.2011.

pak ovo nije ona, ove su ruke stare namanje 40 ljet hehehehe

OB
-obrisani-
18:45 15.11.2011.

Kao i obicno katolici su u pedofiliji neprevazidjeni u celoj galaksiji

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije