Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
"veliko zlo"

Deset mjeseci prisiljavao djevojku na seks

duhan racija
Arhivska fotografija
10.03.2011.
u 12:35

Iz policije ne navode u kakvoj su vezi bili spomenuti muškarac i žena, ni ostale pojedinosti ovoga nesvakidašnjeg slučaja

ŠIBENIK – Muškarac (59) iz benkovačkog kraja osumnjičen je za kazneno djelo prisile na spolni odnošaj na štetu 25-godišnjakinje s područja Skradina, izvijestila je PU šibensko-kninska. Istraživanjem je utvrđeno da je osumnjičeni od svibnja 2010. godine pa sve donedavno ženu "ozbiljnom prijetnjom nekim teškim zlom prisiljavao na spolne odnošaje".

Benkovčanin je priveden istražnom sucu Županijskog suda u Šibeniku. Iz policije ne navode u kakvoj su vezi bili spomenuti muškarac i žena, ni ostale pojedinosti ovoga nesvakidašnjeg slučaja.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije