Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neugodan gaf

Der Spiegel zabunom objavio osmrtnicu Georgea H. W. Busha

George H. W. Bush
Reuters/Pixsell
30.12.2012.
u 16:28

Bush, koji je predsjedavao od 1989. do 1993. godine, u osmrtnici je nazvan bezličnim političarem

Ugledni njemački magazin Der Spiegel na svom je portalu zabunom objavio osmrtnicu bivšeg američkog predsjednika Georgea H. W. Busha te ju je uklonio nakon samo nekoliko minuta. Bush, koji je predsjedavao od 1989. do 1993. godine, u osmrtnici je nazvan bezličnim političarem koji je dobar samo u usporedbi sa svojim sinom Georgeom W. Bushom, koji je bio predsjednik od 2001. do 2009. godine.

Bush stariji danas ima 88 godina i najstarijim je živi američki predsjednik. Krajem studenog hospitaliziran je u Houstonu zbog liječenja bronhitisa, a nedavno je zbog povišene temperature prebačen na intenzivnu njegu. Obiteljski glasnogovornik jučer je objavio da mu se zdravstveno stanje poboljšalo pa je prebačen u bolničku sobu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije