Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Afera Kamioni

Demantirao obranu – kamioni nisu morali imati nosivost 5 tona

rončević
Goran Jakuš/PIXSELL
03.02.2010.
u 16:21

Svjedok Pintarić demantirao je i drugu Farčićevu tvrdnju i rekao da su Manovi kamioni, koji nisu kupljeni, mogli koristiti vojno gorivo F-34. Suđenje Rončeviću i Bačiću za štetu proračunu od 10,2 mil. kuna nastavlja se u petak.

ZAGREB – Kamioni za čiju se nabavu terete Berislav Rončević i Ivo Bačić nisu morali imati nosivost pet tona, kako je to na prošlom ročištu na suđenju u aferi Kamioni izjavio Ivo Farčić, Bačićev odvjetnik.

Rekao je to u srijedu prvi svjedok Darko Pintarić iz logistike Ministarstva obrane. Svjedok Pintarić demantirao je i drugu Farčićevu tvrdnju i rekao da su Manovi kamioni, koji nisu kupljeni, mogli koristiti vojno gorivo F-34. Suđenje Rončeviću i Bačiću za štetu proračunu od 10,2 mil. kuna nastavlja se u petak.

Komentara 15

BI
bigboii
17:53 03.02.2010.

Uskoro će se više znati. Ovo ništa konkretno ne mijenja u ovom slučaju...

OB
-obrisani-
16:27 03.02.2010.

Rončević će sada morati platiti cijenu Kosoričine predsjedničke kampanje i svog novog stana iz svog džepa i/ili zatvorom......

Avatar Robinzon
Robinzon
17:45 03.02.2010.

@morski čovik Pito ja Mocarta u čemu je tajna njegove virtuoznosti, a on mi kaže da nema tu nikakvih tajni, već da on samo pravu tipku u pravo vrijeme pravom snagom pritisne. Jel tako, čovk?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije