Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
"Delo" o sarajevskom summitu
Povratak na članak

Proces pomirenja na Balkanu je usporen, treba se okrenuti gospodarstvu

List izražava i skepsu prema političkom dijalogu država u okruženju na njihovu putu prema integracijama zbog kako navodi niske razine demokracije u cijeloj regiji

Komentari 5

DA
davnor
12:12 30.05.2016.

Ovaj članak piše netko kratkouman hrvatska podmeće klip srbiji pa nije prošlo puno vremena kad su oni to radili nama pa i sad su pokušali isto kad smo članica eu toliko o njihovu poštenju.

VL
Avatar Idler 3
Idler 3
12:38 30.05.2016.

Janez, teško se pomirit s nekim tko ti drži ruku v žepu il bere jabuke v tvojemu dvorišču. Rajše nam reci jel se još uvijek onaj vaš "delček morja" protežete do pol Istre ?!

VL
DE
Demokracija
14:39 30.05.2016.

Srbi (komunisti) moraju odgovarati za zločine počinjene u ratovima koje su započeli. To su ratovi protiv : Slovenije, Hrvatske, BiH i Kosova. Bilo im je malo i tih stotine tisuća ubijenih pa su ratovali i protiv NATO snaga. Dok Srbija ne bude odgovarala za zločine, objavila podatke gdje su grobnice nestalih vojnika i civila i dok Srbija ne isplati ratnu odštetu neće biti tolerancije na ovim pristorima.

VL
MA
marsovac
11:40 30.05.2016.

pravi se javlja. Dobre namijere dezele su nam jako poznate.

VL
DU
Deleted user
11:04 30.05.2016.

dađem u tuđu kuću u Austriju ,silujem,napravim pokolj te tražim pomirenje Zgodna bajka

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.