Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ugodno se smjestio

Dečko s kojim je prekinula prije 12 godina živio na njezinu tavanu

bivši na tavanu
Screenshot (YouTube)
13.09.2012.
u 15:02

U potragu za "stanarom" na tavanu medicinska sestra poslala je djecu jer su je iz dana u dan iznenađivali čudni zvukovi na tavanu i ispadanje vijaka iz stropnih obloga

Žena iz okolice Charlottea u Južnoj Karolini na tavanu je pronašla neočekivanog podstanara, svog bivšeg dečka s kojim je prekinula prije 12 godina. Samohrana majka koja ima petero djece poslala je dvojicu najstarijih sinova i nećaka na tavan kako bi otkrili tko ili što proizvodi buku na tavanu. Mislila je da je riječ o životinji ili eventualno duhu, ali nikako njezinu bivšem dečku, 44-godišnjem bivšem osuđeniku kojega su dječaci pronašli sklupčanog uz cijevi grijanja.

Medicinskoj sestri, koju su mediji kako bi zaštitili njezin identitet nazvali Tracy, bivši dečko, koji je prije dva tjedna izašao iz zatvora i za kojim policija traga, slao je pisma, a posljednji put Tracy ga je vidjela prije godinu dana kada je obavljao neke poslove oko kuće.

Šokirana Tracy tvrdi da je bivšem dečku jasno i glasno poručila da je s njihovom vezom gotovo te kako ne želi imati nikakve veze s osuđenim pljačkašem i dilerom koji joj je čak jednom prilikom i ukrao automobil.

Bivši dečko navodno je kroz stropni otvor za ventilaciju špijunirao Tracy, a u potragu za "stanarom" na tavanu medicinska sestra poslala je djecu jer su je iz dana u dan iznenađivali čudni zvukovi na tavanu i ispadanje vijaka iz stropnih obloga.

Policija, a ni sama Tracy još nisu utvrdili kako je bivši osuđenik ušao u kuću samohrane majke, a u pretrazi tavana pronađene su plastične čaše pune urina i otisci lica oko ventilacijskog otvora koji se nalazi iznad Tracyna kreveta. Pretpostavlja se da je 44-godišnjak živio u kući medicinske sestre otkako je izašao iz zatvora.

Ključne riječi

Komentara 10

KO
Kora
17:36 13.09.2012.

Ljubav.

MA
marcellus
18:46 13.09.2012.

izašao iz zatvora a policija traga za njim? Jel izašao ili pobjegao?

TW
Tex_Willer
15:19 13.09.2012.

simpatičan mladić Sigurno bi naše sudstvo našlo kakvo fino opravdanje za njega...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije