Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 191
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Dečki, fajrunt je! Božo i Tomo, probali ste i ne ide. Ne psujte više i pristojno se maknite s vlasti

Nacionalni dezerteri, politički i vjerski konvertiti, porodi iz političko-šovinističke tmine određuju kakav Hrvat moram biti

Komentari 24

ZA
zagrepcaninb
20:47 02.05.2016.

Kad bi netko napisao Gerovcu: "Stari, fajrunt je. Pristojno se makni iz Večernjaka i iz Hrvatske jer ovdje nemaš što tražiti. Putuj u Beograd gdje te srce vuče, pa ako te tamo hoće (a neće) piši što hoćeš." onda bi to bila uvreda za što se dobiva baniranje komentiranja. No to je istina, pa ću to i napisati. Dakle Gorane?

VL
MA
MarioG
22:31 02.05.2016.

majketi, svašta i urednici dopuštaju da se po novinama piše..

VL
LU
lunar777
10:55 03.05.2016.

Gerovče, i te kako ova vlada ide dalje, a Hasanbegović je najbolji ministar...

VL
DA
dalmat
23:13 02.05.2016.

Svaka CAST majstore !!!! pored ovakve svijesti ljudi ....ipak ima nade u zemlji gdje zanimanje-zanat lazni "domoljub" odnosno sovinista opet postalo realnost

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.