Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ministar Romić:
Povratak na članak

'Treba vratiti život u ruralna područja, riješiti problem poljoprivrednog zemljišta'

Vezano uz plan restrukturiranja unutarnjeg ustroja Ministarstva, Romić je rekao kako on još nije izrađen, ali kako je jasan cilj koji se njime želi postići

Komentari 11

DO
doktorica
09:46 11.02.2016.

treba provesti naš New Deal,otvoriti javne radove,dati subvencije poljoprivrednicima,dati posao umjesto socijalne pomoći!Ako je Amerika smanjila tako broj nezaposlenih sa 13 milijuna na 7,zašto nebi i mi.Ako su poduzeća nestala nije nestala zemlja,možemo se barem prehraniti a ne da namm bakice po Konzumima kradu jaja po kunu....

VL
Avatar Sandokan
Sandokan
08:27 11.02.2016.

Ministar je odlično dijagnosticirao stanje u poljoprivredi! Program mu je odličan! Ministar ima viziju! Suradnici su mu stručni i angažirani!........,bla,bla,bla............ Pa "đe" si do sada "brale", spasitelju naš?!

VL
ZL
zlatnirat
09:51 11.02.2016.

Promasaj je napravljen jos prije 20 godina odkad se vise nije gledalo na poljoprivredu samo na uvoz i fotelje, umjesto da se islo na razvoj bio proizvodnje koja na zapadu cvate i dobro posluje, unistavala se sitna poljoprivreda kojoj je trebalo pruziti razvoj u bio proizvodnji (mesa,mlijeka,povrca i voca), umjesto toga podrska trgovackim centrima koji su uvozili sumnjivu hranu koja se nije mogla prodati na zapadnom trzistu. Rajici, Todorici i ostali kupovali zemlju koja stoji pusta, nitko im ne moze nista sve u cast uvoznog lobija i istih koji su na vlasti.

VL
BL
Blomberg
12:53 11.02.2016.

Bravo Gosp. Romicu konacno netko tko bi mogao pokrenuti jednu vaznu granu, da se ne uvozi taj raznovrsni otpad , a kod nas toliki potencijal kojeg treba samo probuditi. Cim prije to bolje , sramota nas je kad gledamo ta ta nasa zapustena polja ( dzungle ) samo se moramo ugledati na Austriju i Njemacku.

VL
UZ
uzor10
08:52 11.02.2016.

Prvo otkaze svima koje je Jakovina doveo a onda polako u reforme.

VL
KS
krao_sam
16:50 11.02.2016.

A svi znamo da treba ali to ponavljamo vec godinama. Cemu to papagajsko ponasanje?

VL
MM
marko.maric86
16:55 13.02.2016.

Svaka čast ministre vidi se želja za boljitkom, nek vam je sa srećom !

VL
DO
doktorica
08:26 11.02.2016.

nema problema,samo vratite sve koji su pobjegli sa sela i ostavili svoja imanja da bi se uhljebili u gradu i postali "gosponi" sa kravatom u kojekakvim Holdinzima i tamo prodaju maglu...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.