Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 31
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Davor Ivo Stier:
Povratak na članak

Dužnosnici HDZ-a trebali bi se birati po načelu jedan član, jedan glas. To jača legitimitet

Poanta je ojačati ulogu članova i institucija u HDZ-u, a ne umanjiti moć predsjednika stranke

Komentari 7

Avatar juricamesko
juricamesko
22:05 30.06.2016.

ne samo predsjednik i dužnosnici već svi oni koji izlaze na izbore.neka u svakoj županiji članovi odluče izborima koji najmanje 8 od 10 kandidata žele da ih zastupaju u Saboru pa će se svi itekako boriti najprije za dobrobit građana a tek potom za svoju.

VL
Avatar juricamesko
juricamesko
22:07 30.06.2016.

polovona sadašnjih dužnosnika ne bi niti prošla prvi krug.

VL
Avatar maroje.bartolic
maroje.bartolic
22:55 30.06.2016.

Jedan član, jedan glas, jedan kandidat. To je zaista demokratski i jača legitimitet.Deja vu...

VL
AN
antijugoslavencina
05:04 01.07.2016.

Ako dopustimo da nam jugochetnici iz zlocinackog Sdp-a i Sorosevi placenici biraju predsjednika Hdz-a onda i ne zasluzujemo drzavu! Zali Boze BRANITELJA koji su dali zivote, da bi nas sad vodili mrzitelji Hrvatske koji su napustili sabor kad se izglasavala neovisnost.Nadam se da ce u najvecoj Hrvatskoj stranci prevladati razum i da ce iduci predsjednik i premijer biti Hrvat i Domoljub! UZ BRANITELJE I UZ KRISTA -PROTIV JUGOKOMUNISTA!

VL
KS
Ksantipa
09:57 01.07.2016.

To bi bila prava stvar. daleko smo mi još od toga. Bitno je tko sastaqvlja izborne liste. Mnogi sposobni, obrazovani i pošteni nikad ne dođu na liste, jer nisu ulizice, uhljebi, konvertiti i podobni svakom stranačkom lideru. Za male paree - Judine škude, prodat će sebe, stranku i državu, pogotovo kad su američki dolari u pitanju.

VL
CH
CH2710
15:14 02.07.2016.

Što vam vrijedi "jedan čovjek, jedan glas", ako imate samo jednog kandidata. Onda vam izbori uopće ne trebaju, zar ne...?

VL
Avatar Marko232
Marko232
22:26 30.06.2016.

Da je HDZ demokratska stranka, oni bi imali 5 kandidata. I Hasanfenđića kao kandidata. Da vidimo koliko oni imaju kakvih članova u stranci. A ne da nas obmanjuju s time da kod njih vlada jedinstvo. Drugačije vam ostaje ustaštvo kao karakteristika.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.