Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Davor Bernardić:
Povratak na članak

'Očekujem da će se situacija oko podrške Anki Mrak Taritaš raspetljati idući tjedan'

Na izbornoj konvenciji Foruma mladih SDP-a je tristotinjak mladih delegata iz cijele Hrvatske izabralo novo vodstvo toga tijela

Komentari 16

Avatar pad sa Patrie 2
pad sa Patrie 2
18:56 18.03.2017.

Dragi, milanović vas je toliko prizemljio da danas postojite samo kako bi drugima davali podršku. od sdp-a nema ni traga, ni glasa, a niti kandidata nigdi

VL
DU
Deleted user
18:42 18.03.2017.

treba ponudit rješenje, da je Agrokor u krizi to već svi znamo, ponavljanje Bernardića stalno par istih rečenica kao Pernar ništa ne rješava.

VL
Avatar Drazen Klaric
Drazen Klaric
20:32 18.03.2017.

Hm, ovih tristo mladih koji su bili prisutni, sigurno su oduševljeni sa eventualnom podrškom sedamdesetogodišnjakinji Mrak Taritaš, jer bi to značilo da su i oni nakon pedeset godina na redu, tko preživi naravno. Sad se sjećam jedne scene iz Gradskee Skupštine, kada je Bandinjo nakon Bernijeve neke primjedbe, koja i nije bila tako loša, rekao: Berni, ti ćeš biti gradonačelnik kada je umrem. Ovo je vrlo blizu, bože mi oprosti, ali Berni je sve dalje i od sebe i od stvarnosti. Podržavati ženu koja će dobiti tri glasa u Zagrebu, svoj, Vrdoljakov i Ferenčakov i od nje tražiti da se dijele fotelje, stvarno je ispod mentalne razine učenika željezničke industrijske škole, a kamoli čovjeka koji je završio PMF.

VL
BI
Binga01
20:38 18.03.2017.

Kad dvije stranke koje su završile godinu u minusu dijele fotelje oko upravljanja gradom to ne može voditi ničem dobrom.

VL
DU
Deleted user
18:51 18.03.2017.

Eh, dragi naš Bernardiću Dado zvani Bero, ti si formalno ljevičar i protiv toga nitko nema ništa. No, ti jednostavno imaš i dvije lijeve ruke za politilku, pa čega god se prihvatiš to nemninovno mora propasti. Dakle, zaboravi, ako možeš, da će Mrak Taritašica ikada biti zagrebačka gradonačekuica pa makar Bandić Miki napokon izguboi izbore.

VL
GP
gecma purger
23:15 18.03.2017.

ZAGREPČANI pročitajte!!!! Kad je gđa.Mrak Taritaš bila na čelu Ministarstva graditeljstva donjela je protuustavni zakon ,a odnosi se da lokalana samouprava donosi samostalno visinu komunalne naknade kod legalizacije objekata na Jadranu... Tako u većini gradova i općina na moru lokano stanovništvo plaća desetorostruko manje od naprimjer ZAGREBČANA.......Sada ista gospođa bi bila gradonačelnica nama u Zagrebu.i pomogla bi nama i sad bi smanjivala prirez kad su ovi na moru uz njenu pomoć izreketarili zagrebčane koji imaju nekretnine na moru a mnogi nisu bili niti svjesni ove pojedinosti i kakti su bili sretni da im je to dopušteno....Zato moji ZAGREPČANI progledajte konačno izađite iz svojih stanova i kuća i nemojte se držati one NEBI SE ŠTELI MEŠATI i glasajte za druge opcije SERVUS

VL
MA
Malinac
23:10 18.03.2017.

Uvijek isto mislim da je on promasio profesiju.

VL
Avatar kravata
kravata
19:33 18.03.2017.

Pobijedite pa dijelite fotelje a ne trazit dok se vlasnik ne zna.

VL
HA
HaryHole33
20:05 18.03.2017.

Svi trguju foteljama samo sdp ne, jer su fini i pošteni.

VL
RO
robertbruckner
23:10 18.03.2017.

pogledajte ovok na slici sa zavrsenom najvisoim mogucom komunistickom skolom na svijetu u Kumrovcu, to je onaj koji je izmislio "holding" da pljackaju i napravio samo 1 milijardu$ manjka, taj bre sve zna?

VL
Avatar kravata
kravata
07:47 19.03.2017.

Bernardic je postao gizdav kad hoda ne zna kud bi stao sa nogom.

VL
Avatar annex
annex
02:29 19.03.2017.

Daj odstupi. Nisi sposoban niti voditi svoj kućni savjet, a kamoli opoziciju. Odi igraj se negdje, a politiku prepusti ljudima koji to znaju. Nadam se da gđa. Mrak neće prihvatiti vašu podršku, jer ko s vama bude, taj je osuđen na gubitak.

VL
DU
Deleted user
06:56 19.03.2017.

Oču Švaljekicu!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.