Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
danas u večernjem
Povratak na članak

David Komšić je pred licem pravosuđa izrastao u ubojicu

Sve o ubojstvu u Zagrebu čitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista od subote

Komentari 7

PR
prdovan
22:32 24.02.2017.

Što da je, ne opravdava zločin, koji je počinio tatin sin , koji je primjer kako kod nas roditelji od sina naprave id..ta, a ovaj ne samo sa je id..iot već i zlo.

VL
KR
kresimirn
02:36 25.02.2017.

vrlo jednostavno, otkaz i policiji i dorhu i sudstvu, odmah

VL
RO
roland
21:46 24.02.2017.

Nema opravdanja za ovako svirepo ubojstvo! Ali mi nisu jasne te žene koje u utorak prijavljuju zlostavljača, u petak i subotu zajedno partijaju, a u ponedjeljak su ponovno na policiji. I tako godinama.

VL
VI
VisAVis2
00:01 25.02.2017.

Mediokriteti! Nema opravdanja za ovako svirepo ubojstvo, kao da ima opravdanja za neko nesvirepo, valjda pažljivo i nježno ubojstvo! Uostalom, ako ima opravdanja za bilo kakav nasilni čin, onda u našem kulturnom okružju opravdanja ima samo za čine iz ljubavi ....

VL
VA
vadis
13:53 25.02.2017.

Ovaj zlocinac zasluzuje smrtnu kaznu ili dozivotnu robiju. Za teski zlocin teska kazna! On je djevojci prijetio, tukao ju je i zlostavljao, a bio je prijavljen policiji. Zasto je on bio na slobodi? Pitanje treba postaviti ministru Unutarnjig poslova? Drzavaa je odgovorna jer nije zastitila ugrozenu djevojku.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.