Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nespretni lopov

Daruvar: Ukradenim automobilom sletio u jarak

\'02.05.2010., Visnjevac Podvorski, Samobor - Prometna nesreca u kojoj je osobni automobil sletio s ceste, pri cemu je vozac poginuo.  Photo: Tomislav Miletic/PIXSELL\'
Arhivska fotografija
18.07.2011.
u 10:12

Pokraj vozila je zatečen 23-godišnjak s područja Velikog Grđevca, a istražuje se je li on ukrao i vozio automobil

Jučer oko ponoći u Daruvaru netko je iz dvorišta trgovine "Mana" otuđio Hyundai Accent u vlasništvu 33-godišnjaka, koji nije bio zaključan, a ključevi su bili u kontaktnoj bravi. Iste noći oko 1.30 sati u Velikoj Trnavi  dogodila se prometna nesreća. Nepoznati je vozač upravljao ukradenim Hyundai Accentom u pravcu Hercegovca te je, izašavši iz desnog zavoja, zbog neprilagođene brzine, izgubio nadzor nad vozilom i sletio u jarak.

Na automobilu je nastala šteta od oko tisuću kuna.

Pokraj vozila je zatečen 23-godišnjak s područja Velikog Grđevca, a istražuje se je li on ukrao i vozio automobil.

Komentara 1

TI
tintilinic100
10:46 18.07.2011.

Ma da.. što bi se zaključavao auto... pa ostavi ključeve nek se neko posluži ... ja uopće ne razumijem te koji svojim postupcima jednostavno mame lopove. Pa ne znam koliko bi lopov morao biti glup da ne iskoristi takvu priliku. Odrapiti kaznu i vlasniku, jer nije osigurao da se vozilo ne može ukrasti. S njegovim ključevima u bravi, se je dogodila nesreća.)))) Po meni auto nije ukraden.. nego posudjen....:((

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije