Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 167
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bitka za hdz

Milinović i Milošević najavili kandidature za predsjednika HDZ-a

\'04.12.2011., Trg zrtava fasizma bb, Zagreb - Celnici HDZ-a cekaju izborne rezultate u Domu Hrvatskog drustva likovnih umjetnika. Darko Milinovic. Photo: Robert Anic/PIXSELL\'
Foto: Robert Anić/Pixsell
1/3
10.01.2012.
u 18:25

Iz dana u dan raste broj protukandidata, Jadranka Kosor kaže da joj to ne smeta

Darko Milinović, zamjenik predsjednice HDZ-a Jadranke Kosor, potvrdio je da će se kandidirati za predsjednika stranke, javlja HRT.

Broj protukandidata Jadranki Kosor tako se popeo već na tri jer će na unutarstranačke izbore gotovo sigurno i Tomislav Karamarko i Ivan Domagoj Milošević koji je svim članovima Predsjedništva HDZ-a poslao pismo u kojem ih je detaljno upoznao sa svojim namjerama. Iako sadržaj pisma nije poznat s obzirom na Miloševićeve dosadašnje medijske istupe i visoke ambicije koje je pokazao, očigledno je da i on priželjkuje šefovsku ulogu u HDZ-u. Šefica stranke Jadranka Kosor u Saboru je poručila kako je ničija kandidatura ne iznenađuje. I iako je baš ona i Karamarku i Miloševiću osobno uručila članske iskaznice stranke, osjeća se, kaže, dobro jer je uspjela ostvariti važne ciljeve za državu i stranku.

– Mislim da u politici ne treba nikada razmišljati u kategorijama razočaranja ili nečega suprotnog, kao i u politici, i u ostalom životu postoje dobri trenuci, manje dobri trenuci, ali najvažnije je, kad govorim u svoje ime kao predsjednica stranke, voditi računa o najboljim interesima HDZ-a i ponovno ga pripremiti za sljedeće pobjede, na lokalnim izborima, na izborima za Europski parlament, što smatram osobito važnom zadaćom, i onda napokon na sljedećim parlamentarnim izborima.

– Dakle, želim da ovi procesi što prije završe kako bismo mi počeli onako punim jedrima raditi kao jedna čvrsta oporbena stranka sa ambicijama povratka na vlast –- poručila je Kosor.

Komentara 107

SE
serđo
20:10 11.01.2012.

@razvršje a možda si ti ubačeni igrač i istina je upravo suprotna? :-)

IV
ivicas
20:09 10.01.2012.

miroslav tudjman je jedini sposobni da povrati hdz

BI
Bisera
23:34 10.01.2012.

kako je dsigurna u sebe i zloćesta

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije