Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dario Nakić
Povratak na članak

Nema 'strogo povjerljivog dokumenta zdravstvene reforme'

"Nisu nam jasne brojne dezinformacije koje se trenutačno objavljuju u medijima, s obzirom na to da mi u Ministarstvu nikad nismo takvo što prezentirali. Mediji su trebali objaviti i izvor tih dokumenata jer naše reformske mjere nisu u skladu s onim što se u njima govori", rekao je ministar Hini

Komentari 6

MU
Mukowsky
14:44 05.04.2016.

Ako je netočno što piše u Indexu onda tužiti! Do kraja pa makar plijenili imovinu urednicima.

VL
Avatar zgdomorodac
zgdomorodac
14:39 05.04.2016.

Nakicu svima je jasno kaj se sprema i ubrzo bu participacija 150 kuna a najsmjesnija mi je promjena u svezi hitne pomoci gdje stoji da se na hitnu bude moglo samo u kolima il sa uputnicom e ovo sa uputnicom je super covjeku pozli i onda ode svom lijecniku po uputnicu pa se proseta do hitne ma bravo stvarno ste lumeni

VL
DU
Deleted user
17:23 05.04.2016.

Prije bih rekao da su vas "provalili" na vrijeme,nego da takvo što nije raspravljano u mnistarstvu i stranci. Jasno, sad se pere od svega.

VL
OB
ObrenM
01:57 06.04.2016.

Bezocno laze.

VL
AS
askica
14:58 05.04.2016.

Ja mislim da će se uvesti privatno zdravstveno u potpunosti. Morat ćemo sve plaćati. Zanima me samo koje osiguranje je radilo reformu i koliko će Nakić na toj reformi zaraditi.

VL
DO
doktorica
15:12 05.04.2016.

totalno nesnalaženje novog ministra u tako važnom resoru kao što je zdravstvo rezultira lošom organizacijom,(nedostatna je oprema obiteljskih liječnika da bi uopće mogli dežurati 24h npr)preslikavanje tko zna kojeg modela u uvjetima kada ljudi nemaju novca,od sestara žele načiniti liječnika a onda i kaznenu odgovornost itd.itd.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.