Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
lokalni izbori 2013.

Đapić pozvao osječke birače da glasuju za Vrkića

Anto Đapić (1)
Davor Javorovic/PIXSELL
22.05.2013.
u 12:54

– Postoji velika prilika koju građani Osijeka ne bi trebali propustiti, a to je da otvore grad i izvuku ga iz izolacije u kojoj se našao, ne samo gospodarske, financijske i političke, nego bih rekao i mentalne – poručio je Đapić

– Pozivam birače Nezavisne liste Ante Đapića da ne ostanu u kućama, da iziđu na izbore i daju potporu Ivici Vrkiću kao da sam ja u pitanju – jasno je poručio Anto Đapić iz izbornog stožera Ivice Vrkića dodajući kako "njegov dolazak ovdje nije slučajan". Smatra da je Vrkić, kako je rekao, osoba koja zaslužuje njegovu potporu zbog svojega znanja i iskustva.

– Postoji velika prilika koju građani Osijeka ne bi trebali propustiti, a to je da otvore grad i izvuku ga iz izolacije u kojoj se našao, ne samo gospodarske, financijske i političke, nego bih rekao i mentalne. Zbog mentalne higijene našega grada i jačanja demokratskih procesa u njemu, iznimno je važno napraviti snažnu promjenu – poručio je Đapić koji je s Vrkićem ušao, složili su se, u projekt "udruživanja istomišljenika".

Sukladno s tim, Vrkić je novinarima za sutra najavio još jednu konferenciju, a na kojoj će se predstaviti zajedno s nezavisnim kandidatom Miroslavom Šimićem.

– Ovo nije nikakva koalicija, nego nastavak rada istomišljenika na istom projektu – napomenuo je Vrkić. Na taj je način, dodao je, želio poslati jasnu poruku "da nastavljaju međusobni dijalog u kojem će razmijeniti informacije i stajališta" kako bi pokazali da je njihov "pristup vođenju politike sasvim drukčiji od retorike koja je u konačnici grad i zatvorila te dovela u situaciju da stagnira u razvoju".

>> Đapić: 'Upozoravam osječku javnost na karakter vlasti'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije