Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HSP

Đapić: HDZ se delegitmirao kao državotvorna stranka

anto đapić
Hrvoje Jelavić/PIXSELL
23.05.2010.
u 14:25

Osam zastupnika je minimum kojim se se barem stvorio neki privid legitimnosti – kazao je Anto Đapić

Dogovor premijerke Jadranke Kosor i čelnika SDP-a Zorana Milanovića o promjenama Ustava pravaši su ocijenili neprihvatljivim. O tome se, smatraju, ne može raspravljati i dogovarati na razini čelnika dvaju stranaka, “ma kako god one velike bile”.

- Ovako su Hrvati izvan Hrvatske svedeni na poziciju srpske nacionalne manjine s kvotom od tri zastupnička mjesta, čime su dodatno poniženi. Oni su i ovaj put jeftina moneta za potkusurivanje. Osam zastupnika je minimum kojim se se barem stvorio neki privid legitimnosti – kazao je Anto Đapić, koji je i predsjednik poverenstva HSP-a za Hrvate izvan domovine. Nakon pristanka na arbitražni sporazum sa Slovenijom , smatra Đapić, ovo je drugi antidržavotvorni potez koji je HDZ napravio. - HDZ se time, praktično, delegitimirao kao državotvorna stranka – poručio je.

Komentara 11

OB
-obrisani-
15:06 23.05.2010.

E,moj Đapiću ,ti si se davno legitimirao kao jedno od večih spadala u Hrvatskoj politici.

OB
-obrisani-
15:17 23.05.2010.

Đapiću...idi s sdp-ovcima pa zaplesite kolo sitnozubih prezivača...

PI
Pippo9
15:06 23.05.2010.

Tko o čemu Đapić o legitimitetu..........

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije