Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
etničke manjine
Povratak na članak

Danski Židovi: ostati ili se seliti?

Za razliku od francuskih Židova koji se masovno sele u Izrael, danski Židovi su duboko ukorijenjeni u dansko društvo i u njemu su se do sada uvijek osjećali dobrodošlima

Komentari 15

Avatar Ross_Komersant
Ross_Komersant
13:18 04.03.2015.

A da neće možda u "svetu zemlju " ...pa ima arpai uskoro da ih peku na ražnju tamo.... čuj dileme.... pa jedino Danaska ili Amerika. USA su vaša zemlja ..pa hajd tamo.

VL
Avatar Abcd....
Abcd....
14:43 04.03.2015.

Neka sele, skupa sa bracom im arapima.

VL
PA
partizancina
20:18 04.03.2015.

E kako god okrenemo uvijek ispada da su i ti zidovi i ti arapi od pocetka jedan te isti narod ista braca a svi mi znamo kako se braca iz zavisti znaju mrziti....samo sto zudije zovu arape da su mulcii pa radi toga i puno zaostaliji od zidova/zudija...a inace imaju isti mentalitet i jedni i drugi....spekulanti...vole se baviti uslugama...nisu bas za raditi u industriji...a i drze se samo svoje tradicije i svojeg naroda ...ne vole primat tude obicaje a svoje rado sire oko sebe....na kraju ce ipak zavrsiti da ce se oni bratski zavoljeti....

VL
DU
Deleted user
10:37 05.03.2015.

'' Nek' idu, bre, čim pre..''

VL
NE
neboiznadzagreba
13:20 04.03.2015.

Seliti se na otok okružen morem Arapa ili ostati u jednoj kulturnoj , tolerantnoj i mirnoj zemlji u kojoj se dogodio izolirani incident , dilema je samo za one koji otvaraju frontove gdje im paše i načinju teme koje širere strah i mržnju .

VL
LD
lopov drpiga
13:55 04.03.2015.

Toliko o ljudskim pravima i slobodama u EU...

VL
Avatar EU_afrodita
EU_afrodita
13:33 04.03.2015.

Netanyahu poziva sve europske Židove da se vrate u Izrael, ali to je njihova osobna stvar..što se nas tiče oni su postali sastavni dio naše kulture, od kraja ww2 do danas su zajedno sa europljanima gradili demokraciju, mir, prosperitet i sada bi trebalo da se oni vrate, a ne oni koji bi to sve htjeli uništiti?

VL
Avatar EduardCro
EduardCro
02:25 05.03.2015.

Ja san iz ovoga zakljucio da se Zidovi ne moraju bojati od Danskog drustva,nego muslimaske manjine koja se nalazi u Danskoj i koja se ocigledno nije tila ili mogla asimilirati u Dansko drustvo. A kako taj problem eliminirati,e to jee vec neka kopliciranija tema.

VL
Avatar emilsalis
emilsalis
13:58 04.03.2015.

Ionako svaki Jevrej mora da napravi Saliju-povratak u obecanu zemlju !!! Uostalom Israel je najsgurnija zemlja na svetu -Multi kulti i levica !!! Kako je ono Bog rekao Israelu....vidim te dole na zemlji da krvaris al umreti te necu pustitii !!! naizgled cudno ali tako je !!!

VL
OR
orao10
20:10 04.03.2015.

Zivio sam u Z.Europi i uvijek sam se osijecao stranac i otisao sam u Ameriku i mogu reci da je ovdje puno bolje

VL
KA
Kameni
13:04 04.03.2015.

Danski zidovi treba da odsele ako su pametni, veliki je broj naucnika, istrazivaca, profesora i jakih poduzetnika, a neka Danskoj ostave stoku iz Somalije, Afganistana i Pakistana koju ce trebati hraniti narednih 30 generacija dok se ovi aklimatizuju u EU, to treba Europi a ne naucnici i profesori.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.