Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zakon Unije
Povratak na članak

Danska želi jaču integraciju u Europsku uniju, inače više neće biti članica Europola

Kopenhagen bi se trebao priključiti europskoj suradnji na području pravosuđa i unutarnjih poslova da bi i dalje mogao biti dijelom Europola.

Komentari 5

KR
krajjuge
05:12 24.10.2014.

Haha kako nebi bili,primili su izbjeglice Prvo s balkana a sad Afganistan,Sirija,Irak. I sve sto u dobili kao hvala je : kriminal povećan,nerede prave i hoće da Skandinavci prihvate njihove običaje,kulturu Itd Itd ! Dobro da strance nisu počeli tjeratat vani i sa tim bi bili u pravu ! Sve to treba vratiti u njihove države pa neka stoka tamo se sili i mudruje

VL
MG
Maximus Genius
16:15 29.10.2014.

Jel to ona koja se slikala s Obamom?

VL
MA
magarac
05:02 24.10.2014.

Najveci racisti u EU! Cijela Skandinavija!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.