Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Propast partnerstva
Povratak na članak

Danko Končar čeka da sud Vinki Cetinski sjedne na račune

Končar je potkraj 2010. prijavio V. Cetinski zbog “moguće prijevare u poslovanju”. Kazna uključuje zatvor

Komentari 2

JA
jankoprekobrda
12:38 09.02.2011.

Ma nemojte ljudi gdja Vinka Cetinski je zasluzni clan zlocinacko mafijaske koragnizacije HDZ a oni ne varaju oni ne lazu oni ne kradu, oni ne pljackaju, \"neznam\" zasto su ih prozvali zlocinacko mafijaskom organizacijom?

VL
LU
Lujo123
13:01 09.02.2011.

Hajd bajiću ODMAH organiziraj koncert u Remetincu na kojem bude familija cetinski pjevala kaj zborno kaj solo svaki ponaosob. Ili im misliš dati jedno dve godine da sve sakriju, pa onda možebitno jedan igrokaz - ko se nije skrio magarac je bio? E moj bajiću, bajiću kugo jedna!!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.