Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sisak
Povratak na članak

Daniel Srb Vladi: 'Nema više rasprodaje. Za HEP idemo u prosvjede'

Tragedija je da ubojstvo Ante Paradžika još nije razriješeno jer takva situacija ostavlja velike sumnje u to tko je to organizirao, rekao je Srb

Komentari 8

Avatar Pravi Slovenac na kvadrat
Pravi Slovenac na kvadrat
12:33 29.01.2015.

treba odmah organizirati novi referendum o zabrani privatizacije nacionalnih strateških tvrtki poput HEP-a, Hrvatskih šuma itd. jer će biti prekasno! skupit ćemo ako treba i milijun potpisa i obraniti naše nacionalne resurse od SDP-ove rasprodaje za sitniš!

VL
Avatar upitnik.pita
upitnik.pita
12:22 29.01.2015.

...idemo...

VL
DU
Deleted user
10:35 30.01.2015.

HSP Sisak - Novska - Petrinja: Pejo Trgovčević - Lovrićkin uhljeb u razvojnoj agenciji SIMORA, Željko Soldo - član Lovrićkinog savjetodavnog tima za ???? Kn mjesečno uz neograničeno korištenje službenog županijskog automobila (Toyota) i neograničeno korištenje službenog županijskog mobitela, ujedno i član savjetodavnog tima Freda Matića za ???? Kn, plaćen član upravnog vijeća Županijske uprave za ceste, Pandža Orkan član Lovrićkinog savjetodavnog tima za ???? Kn, Željko Kardaš plaćeni predsjednik Županijske skupštine u Lovrićkinom mandatu 2009-2013 za ????? Kn mjesečno.............., eeehehej, moju HSPovci, što je to?

VL
Avatar Dr Evil
Dr Evil
12:54 29.01.2015.

HSP - jel to ona vanparlamentarna stranka? bez zastupnika ste - nitko i ništa! Šta uopće pišete o njima? VL, hoćete pisati i o sastancima kućnog savjeta u neboderima? Tamo je više stanovnika nego tzv. HSP ima članova?

VL
PR
propalismoFranjoskroz
12:35 29.01.2015.

nevjerovatna je izokrenutost politike u Hrvatskoj.Navodno desne stranke zastupaju komunizam i socijalističko upravljanje??

VL
R0
R00kie
13:07 29.01.2015.

hehehe opet ce uhljebi vikat i skupljat potpise samo da ostanu u udobnim drzavnim jaslama na grbaci ostalih

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.