Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Povratak na članak

Današnja mladež ne može živjeti bez interneta

Profesor sa sveučilišta Lancaster pak tu dobnu skupinu mladih naziva "tehnološkim starosjediocima" jer su odrastali u okruženju bogatom računalima i mobilnom tehnologijom.

Komentari 6

LU
lux020
10:25 14.10.2009.

Gluposti,bez svega se može pa i bez interneta.Veoma lako dokazivo!Nažalost na osnovu ovakvih istraživanja pojedinci dobivaju titule pa nam poslije sole pamet jer imaju titule.

VL
OB
-obrisani-
10:02 14.10.2009.

Big deal! Short attention span motherfuckers koji su sa 7 godina vec u stanju hakirati bilo koji komp u pentagonu i praviti porno filmove za odrasle na mobacu. drugim rijecima: generacija luzera.

VL
MM
Mladen Miletić
10:47 14.10.2009.

Istina je da se može to praktički tvrditi. Na pravom zapadu svaki seljak ima internet i PC sto krava kada se koja otelila kada se mora cijepiti koliko hrane poručiti, itd... koliko poreza prijaviti. Internet je potreba modernog čovjeka istosto kao i motorno vozilo - automobili putnički i teretni. gdje bi bili i kako bi se živiloda ga nema ? komunikacija ili saobračaja telefona . Internet je isto kao i oči ruke, neki žive bez jednoga i bez drugoga jeli to život ? Samo oni koji neznaju koliko je internet koristan i efikasan mogu suprotno tvrditi....

VL
SM
SMITSMIT
11:13 14.10.2009.

TKO JE UHEBAO MLADEŠ... koja bijeda od sociologa...

VL
OB
-obrisani-
11:15 14.10.2009.

ni današnja ekonomija ne može bez interneta zašto ne pričamo o štetnosti ekonomije?

VL
DU
Deleted user
12:16 14.10.2009.

Da a u Hrvatskoj brzog interneta nema čak ni u Zagrebu ako se neračuna onaj preko antena za mobitel koji nemože biti sporiji i služi samo da se nešto naplačiva i da mobilini operateri zarađuju nemožeš pogledati video nemožeš skoro ništa. osim čitati i pisati kao ja i poručiti usput našem dragom HT-u da idu u PM načelu sa svojim švabama vladom i onim mudriničem kojeg tamo drže.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.