Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DANAS STUPAJU NA SNAGU
Povratak na članak

Koja su vam prava: 5 novih pravila za korisnike interneta, mobitela...

Svi kvarovi na opremi koju je operator ustupio korisniku na korištenje ili iznajmio za vrijeme trajanja ugovora (npr. modem) moraju biti uklonjeni za najviše pet dana

Komentari 8

Avatar salaso
salaso
11:09 04.07.2016.

Nastranu loše usluge i obećanja koja se nikako mogu ispuniti...zašto korisnici max tv-a , koji signal javne televizije primaju kablom, moraju plaćati i rtv naknadu?...To ima samo kod nas da plaćaš dva puta istu uslugu..btw hrvatska država ima dionice u deutche telekomu i uzima dio kolača od max--tv pretpaltnika a onda još traži i pretplatu....btw max tv je prepun reklama i repriza...osnovni paket je negledljiv od šund znanstvenih emisija i cheap crap serija....a vikendom prekida zbog opterećenja mreže..

VL
Avatar ludiplavi24
ludiplavi24
11:08 04.07.2016.

Največa fora ti je što popravak zna tjednima trajat i onda tvrde da je sve ok a u biti nije jer vjerojatno nisu ništa ni radili a za svo to razdoblje ti pošalju račun ko da ništa nije bilo. Smradovi.

VL
Avatar freen
freen
17:40 04.07.2016.

meni naplačuju max3 M paket,internetska brzina mi je do 2Mb,upload mi se mjeri u bajtovima,a HD rezoluciju nemogu imati jer mi sve šteka, smrzava,žalio sam se stotinu puta HT,bili tehničari i ništa ,problem je ostal isti.

VL
DU
Deleted user
11:37 04.07.2016.

Taj zakon je samo mazanje očiju javnosti da se ne donese zakon o dozvoljenom zračenju baznih stanica koji postoji u skoro svim zemljama EU (osim naše i još dvije) koji je od 61 V/m-121 V/m, kod nas zakon ne postoji pa nas prže oko 1000 V/m i više, bitno je da teleoperateri zarađuju čim više sa što manje baznih stanica

VL
Avatar nekakav
nekakav
12:42 04.07.2016.

ovo nisu nikakve novosti, a još manje pogodnosti, već samo legaliziranje postojećeg stanja. tj. ozakonjenje prakse. minimalna brzina paketa, recimo, je baš fora. znači, najmanje što mogu dati jest 70% od one koju imaš ugovorenu. a u praksi to jeje već i tako. imaš ugovorenu 4 mbit liniju, realno ti isporučuju oko 3, jer si na kraju hranidbenog lanca, do tebe vode bakrene parice duge par km, zagušenje, gubici, pa db ovakav, db onakav... od optike jedino ona u autoservisima radi. :) problem su korisnici koji žele uslugu koju linija ne može držati. i onda forsiraju. svi bi brzi internet, i da je skoro pa badava. ajd vi meni sad recite što meni znači flat, kad ono što mogu gledati jest negledljivo? mislim, nisam opsjednut ni seksom ni nasiljem, da bih baš sad visio na kompu radi toga.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.