Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stanje pod kontrolom
Povratak na članak

Vodeni val stigao u Sisak, vojska učvršćuje nasipe

Stanje na poplavljenom području sisačkog Pokuplja vrlo je ozbiljno, doznaje se u Stožeru za zaštitu i spašavanje Sisačko-moslavačke županije

Komentari 8

SC
schteff
13:18 14.02.2014.

Mjesto Jamnička Kiselica ne postoji, .....a da odete malo na teren ??????

VL
KR
kristov
11:09 14.02.2014.

valjda ih je toliko pokretno! Bilo bi zanimljivo vidjeti jesu li to IVECO ili koji drugi?! Sramotno u što smo zemlju srozali!

VL
LI
lipa75
21:58 14.02.2014.

Poplave svake godine, a o odgovornima niti slova. Pitam se tko li je uopće direktor Hrvatskih voda i kako nema moralnu odgovornost da se već jednom obrati javnosti i objasni na što su utrošene milijarde naših kuna kojima smo platili slivne vode. Samo čekam da se i u toj državnoj tvorevini otvore afere poput onih u HAC-u, HEP-u, HŽ-u i sličnima.

VL
NV
novo vriijeme
09:41 14.02.2014.

Šta je ovo, da li vojska ima nepropusnu obuću. Toliko love za obranu a oni mokri do koljena u sred zime.

VL
ZD
zdepar
18:47 14.02.2014.

odraz stanja i indolencije vlasti: pliva pola Hrvatske a vlasti uvjeravaju narod "sve je pod kontrolom"

VL
PO
ponavljac
20:12 14.02.2014.

Napokon, nakon mnogo godina da vidim HV , kao pravu vojsku koja izgleda kao vojska i koja organizirano pomaže stanovnicima ugroženih krajeva . Možda bi moglo biti angažirano i više vojnika, ali ne zaboravimo da skoro trećinu vojnika čine ženee , te trećinu podobni kadar , a oni poznato je ne moraju ništa ni znati ni raditi- posebno ne za opće dobro , nego brati plaćicu u prosjeku od 10 000 kn , onda je brojka od 400 ljudi respektabilna . Koliko u tome ima prste i Kotromanović, ali je činjenica da njegovim dolaskom u MORH, HV sve više počinje ličiti na vojsku.

VL
Avatar gladnijura
gladnijura
10:05 14.02.2014.

Vodotokovi kroz ravnicu, imaju vlastita plavna područja u koja se šire kad se količina vode jako poveća. Na žalost, mi smo ta područja naselili i zato nam se događaju ovakve katastrofe. A nikakvi kanali i nasipi tu ne bi pomoglii jer bi voda dolazila ispod zemlje. Ili bi nasipi od pritiska popustili.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.