Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 191
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poslali mu poruku

Dan državnosti BiH: Anonymousi hakirali stranicu Milorada Dodika

Anonymous BiH
Screenshot
25.11.2012.
u 22:40

Uz grb Bosne i Hercegovine Dodiku na stranicu napisali su "Znamo i mi da si htjeo čestitat"

Skupina koja se predstavlja kao Anonymous BiH hakirala je večeras stranicu predsjednika republike srpske Milorada Dodika, prenosi klix.ba.

BiH danas 25. studenog  slavi Dan državnosti, a hakeri su uz grb Bosne i Hercegovine Dodiku na stranicu napisali "Znamo i mi da si htjeo čestitat" i potpisali se Ivica i Marica.

 

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar LargoWinch
LargoWinch
12:26 26.11.2012.

Hakirali stranicu Milorada Dodika? Ima svoju stranicu? Zašto? Nisam znao. Možda bih i znao da je vjest kompletna. Zna li neko web adresu pomenute stranice?

SV
sven222
11:31 26.11.2012.

vi koji sve omalovažavate prvo provjerite neke podatke pa se tek onda sprdajte...nevolim da se neko sprda sa mojim hrvatskim jezikom pa tako ni sa tuđim...provjerite koliko je knjiga napisano na bosančici pa vas možda prosvjetli... @ Asltls...meni su moji blagdani dragi pa najvjerovatnije i njima njihovi...ako nepoštuješ tuđe ni svoje nepoštuješ !!!

AM
Admine mater ti jebem
11:35 26.11.2012.

@ sven222 donekle se slazem sa tobom ali bosancica nema nikakve veze sa jezikom koji se danas naziva bosanski. Bosanski jezik je zapravo nekadasnji hrvatsko-srpski sa dodanim turcizmima i nista vise.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije