Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odluka

Damir Mihanović i obitelj dobili policijsku zaštitu

damir mihanović (1)
Igor Kralj/PIXSELL
Autori: vk/VLM, tri/VLM
01.02.2012.
u 17:44

Bivšeg člana uprave Croatia osiguranja i ključnog svjedoka u aferi Fimi media od danas čuva policija.

Damir Mihanović, bivši član uprave Croatia osiguranja (CO) i ključni svjedok u aferi Fimi media, kako doznajemo, od srijede navečer ima policijsku zaštitu. Bit će štićena i njegova obitelj. O tome je odlučeno nakon što je predsjednica HDZ-a Jadranka Kosor objavila e-mailove koje joj je Mihanović slao.

Podsjetimo, obračun Mihanovića i predsjednice HDZ-a Jadranke Kosor u utorak je eskalirao javnom objavom mailova koje je Mihanović slao tadašnjoj premijerki. Novinarima ih je podijelila Jadranka Kosor na novinskoj konferenciji, na kojoj je opovrgnula da je prijetila Mihanoviću.

D. Mihanović jučer je rekao da će tražiti elektroničko vještačenje tih mailova jer su, kako tvrdi, izbačeni neki dijelovi njegovih pisama čime je izmijenjen smisao. No nije želio reći što je izbačeno i u kojim je dijelovima mijenjan smisao.

>>J. Kosor: Žele me eliminirati. Mihanović: Klupko se odmotava

– Radeći ovaj posao, vjerojatno sam dotakla neke centre moći, no zbog toga ne žalim. Kandidati su se svom silinom obrušili na mene, no promašili su metu. Sve se radi da me se eliminira, a ja vjerujem da ću dobiti izbore – kazala je jučer J. Kosor.

>>Damir Mihanović: Prijetio mi je ženski glas iz vrha Vlade

Komentara 56

OB
-obrisani-
18:12 01.02.2012.

do 5-og mjeseca.....bit će belaja.....do neba...

52
52x700
18:23 01.02.2012.

preočit karamarkov potez, a i biti će toga još.

OB
-obrisani-
19:08 01.02.2012.

eto...to je dokaz...da je..Jadranka Kosor.....terorista....koji prijeti...sigurnosti ljudi . pa nije..Policija..blesava...da bi davala nekome zaštitu....bez veze.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije