Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nezavisni zastupnik
Povratak na članak

Kajin traži da se ništavnim proglase krediti austrijskih Raiffeisen zadruga

– Kako su se Austrijanci do 2010. odnosili prema Hrvatskoj tako se nisu odnosili ni kolonizatori u Africi ni konkvistadori u Južnoj Americi. Oni su bili obzirniji no što su bile austrijske poslovne banke i štedionice prema Hrvatskoj – zaključio je Damir Kajin

Komentari 13

BF
brkonja fra brkati
15:27 22.04.2015.

Kasno se sjetio.Trebalo bi 95%b političara objestiti za prvo drvo jer su oni dozvolili stranim bankama da rade bez nadzora i pelješe.

VL
MI
milenaamilenaa1
23:04 22.04.2015.

Kredit na 15 godina, 30 tisuča eura, plačam 10 godina redovno i još sam dužan 31 tisuču eura. Niko ne traži oprost kredita nego samo mogučnost da ga otplatimo što nam oni ne dozvoljavaju. Pa ako to nije razlog zaza traženje pravde onda mi oprostite.

VL
PR
prosvjed
13:45 22.06.2015.

Ovdje se radi o kriminalu pod zaštitom države, glavni bankari su već u zatvoru u Austriji dok u Hrvatskoj nitko još nije odgovarao za pljačku i samoubojstva građana među kojima je i jedan specijalac otac 2 djece, cjelo vrjeme se zločin i krađa zataškavaju i štite moćnici koji peru ukradene novce.

VL
DA
davnor
15:08 22.04.2015.

Gospodine Kajin vaši bivši kolege i ostali Hrvatski domoljubi opljačkali su hrvatsku daleko jače nego austrijski kolonizatori pa se nemojte tome čuditi?

VL
DU
Deleted user
14:53 22.04.2015.

Valjda je trebalo zvati policiju i obavijestiti pravosuđe u momentu kad su im nudili te i takve kredite, a ne otići u Austriju, ukrcati gotovinu i radosno trljajući ruke stići potom na "škoj" dograditi apartmane ili što već. I sada, kad bi vjerovnici natrag novac plus kamata - e sad je sve bilo protiv zakona i radi se o konkvistadorima. Da skratim, oprobano brđansko: obgrli novac i uteci s njim u planine.

VL
TH
than
15:36 22.04.2015.

Da su izbori svaki dan mozda bi i bilo nesto od ove drzave. Ovako... Pa sto niste prije reagirali, nego sada kada je sve gotovo, a izbori na pragu ?!?!

VL
MA
medjimurec_at
15:52 22.04.2015.

Ok nisu imali dozvolu HNB-a kuzim. Al ipak mi se cini da su kredite uzimali dobrovoljno i da ih neko treba i vratiti zar ne?

VL
OS
osica
15:44 22.04.2015.

Kajine, kad su sklapali ugovore, nosili potajno lovu preko granice, nije bilo problema s Hrvatskom državom. Nisu ih na carini pitali za lovu "već su pogledali u " paktreger" a ovi cvičali " iamo samo malo pašte, malo toalet papirapira .... " i vozi doma sretni i zadovoljni . Sada je kriva Hrvatska država. Za mnoge stvari je, za ovu nisam sigurna "jer imati kuću i apartmane za godinu dana " cijena je tu potpisao si i moraš je platiti, ako ti zbog puno love "mozak nije stao". nju Moraš Kajine za takvu lovu posuditi imati mu...... No, Kajinu da li je ova nebuloza tvoja predizborna , jer nebi još išao u mirovinu?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.