Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kajin počeo predsjedničku kampanju u Puli

Damir Kajin: Pola predsjedničkih kandidata treba uhititi

kajin
14.11.2009.
u 13:00

Pratim i Thompsona, primio ga je papa. Što je ovom papi, je li promijenio politiku prethodnika ili Boga? Vjernik ne može biti istovremeno i rasist -kazao je Kajin.

PULA- Predsjednički kandidat Damir Kajin počeo je predizbornu kampanju "bez dlake na jeziku, pod sloganom "pošteno" koji kaže niti jedan kandidat sebi ne može pripisati.

-Pomažu mi volonteri u skromnoj kampanji što RH danas treba- rekao je pred petstotinjak Puljana danas na Trgu Portarata.

- Ovakvu državu kakvu imamo danas nitko nije sanjao, zemlja po mjeri tajkuna i bande lopovske koja potkrada pojedince. Od tuda treba početi i sve im oduzeti. Za početak bih pola predsjedničkih kandidata uhapsio. Ovi izbori mogu biti prekretnica.

Neki će njima pokušati konzervirati stanje ili nuditi nešto novo. Nakon odlaska Sanadera na djelu je pretvorbeni kapital koji počinje preuzimati institucije. Bolje da propadne država nego da oni dođu na vlast. Hrvatska ne treba lažne nade, građanima treba reći da će biti još gore. Vladi poručujem da drži šape što dalje od Uljanika. Vrijeme je da se otrijeznimo -kazao je i dodao da je J. Kosor samo posljedica propale politike Sanadera kojoj neće pomoći ni 10 Škegra.

-Sanader je glavni krivac za stanje u RH kojeg je davno trebalo usidriti kod Golog otoka. Poručio je da o sporazumu sa Slovenijom ne ovisi naš ulazaku EU, već je naš problem kirminal i koketiranje s ustaštvom.

-Pratim i Thompsona, primio ga je papa. Što je ovom papi, je li promijenio politiku prethodnika ili Boga? Vjernik ne može biti istovremeno i rasist -kazao je.

Komentara 355

OB
-obrisani-
19:50 14.11.2009.

kamoćemo15, pomiri se s tim da vrijeme tvoje politike ističe skorim odlaskom mesića, oni koji bi nastavili mesićevu politiku kao što su kain, pusićka i veljko džakula nemaju šanse dobiti izbore, a čak i josipović ne namjerava ići đonom na hrvatsku kao mesić. dakle, ide era hrvatskog predsjednika, a ustav iz 74. i avnoj, bye,bye za uvijek

IB
Ivana Brkić Ćubela
14:04 14.11.2009.

KAJIN=Obama RH

Avatar punkufer
punkufer
19:52 14.11.2009.

Papa je najveći moralni autoritet na planeti. A kaji je ljudska i moralna nula, lokalni političar otuđen od vlastitog naroda za koji nikada ništa nije napravio, anonimus i bezveznjak. HALO!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije