Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Damir Kajin javno podržao Ivu Josipovića

kajin
Pero Lovrović/PIXSELL
02.01.2010.
u 11:21

Što se tiče Bandićevih optužbi Josipoviću da je njegova uloga u Komercijalnoj banci na rubu kaznenog djela, Kajin Josipovića poziva da se što prije o svemu javno očituje.

RIJEKA - Damir Kajin javno je podržao Ivu Josipovića kao svog kandidata u drugom krugu predsjedničkih izbora kazavši da je "samo interesna struktura gora od stranačkih struktura" te da je Milan Bandić ovdje da putem Pantovčaka sruši parlamentarni ustroj države i nastavi vladati isključivo kapitalom.

Što se tiče Bandićevih optužbi Josipoviću da je njegova uloga u Komercijalnoj banci na rubu kaznenog djela, Kajin Josipovća poziva da se što prije o svemu javno očituje, napominjući da je i sam dvaput "prolazio sličnu agoniju s Istarskom bankom".

Osvrnuo se i na protutužbu Srbije Hrvatskoj za genocid nad njihovim narodom od 1991.-1995., utvrdivši da je velikosrpska politika Slobodana Miloševića glavni razlog zašto su Srbi u Hrvatskoj desetkovani te da ga tužba nije iznenadila.

Za 2010. pak nema mnogo optimističnih predviđanja.

- Očekujem nove izbore u HDZ-u, mogući su i parlamentarni izbori. Hrvatska će dotaknuti gospodarsko dno uz gubitak od još 30 tisuća radnih mjesta; rebalans državnog proračuna mogao bi uslijediti već u ožujku - tvrdi Kajin.

 

Komentara 15

BR
Brobi
17:52 02.01.2010.

Interesantno kako o demokraciji razmisljaju lokalni vlastodrsci koji Istrom vladaju 20 godina. Takovo nam vec vidjeno demokratsko crvenilo spremaju za cjelu zemlju.

BT
bili-tartuf
23:54 02.01.2010.

Damir Kajin je sam sebi Protivnik !!

BU
bubuleja
11:56 02.01.2010.

Ma ljudi moji! Sta se ovdije ima vise komentirati kad je sam tekst i za budalu dostatan, a kamo li za pametna covjeka.Ta ovaj ridikulo i srboljubac, mrzitelj svega sta je HR Predznak nije zasluzija nista osim dvije triscetine pa da se malo otrijezni i shvati kako je yu davno propala. MI HRVATI!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije