Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
2,67 promila

Damir Guštin, šef u HAC-u, alkoholiziran vozio službeni auto

AUTOCESTA,ENC
Goran Jakuš/PIXSELL
29.07.2012.
u 08:05

Poznato je da su neki djelatnici te državne tvrtke već odgovarali zbog sličnih postupaka

Damir Guštin, brat predsjednika Uprave Hrvatskih autocesta Dražena Guština i jedan od šefova u toj tvrtki, u petak je oko 20.30 sati, neslužbeno doznajemo, alkoholiziran upravljao službenim automobilom marke golf po autocesti A1. Navodno mu je na odmorištu Dobra kod Ogulina izmjereno 2,67 promila alkohola u krvi. Pokušali smo saznati više u Policijskoj upravi karlovačkoj, a očekujemo odgovor na upit koji smo im poslali.

Poznato je da su neki djelatnici te državne tvrtke već odgovarali zbog sličnih postupaka. Pokušali smo stupiti u kontakt s braćom Guštin, ali bezuspješno. Uspjeli smo ostaviti poruku predsjedniku Uprave da se zanimamo za incident na odmorištu Dobra, a par sati kasnije javila nam se glasnogovornica HAC-a Kata Kuprešak.

– Odmah po primitku službene obavijesti provest ćemo postupak utvrđivanja odgovornosti, sukladno unutrašnjim aktima i Zakonu o radu, dakle postupit ćemo na isti način kao i do sada u sličnim situacijama, bez obzira o kome se radi – poručuje K. Kuprešak.

Na pitanje znači li to da će uslijediti otkaz, odgovara da je ta mjera primijenjena jedino u situacijama kada su nastupile velike štete na automobilima. Napominje da Damir Guštin ima pravo na korištenje službenog automobila 24 sata, da bi naknadno dodala kako se ne zna je li se što dogodilo, dok se ne dobije službena informacija.

Komentara 45

DU
Deleted user
09:14 29.07.2012.

iiiiiiii,ode ponovo u zastaru

AU
Augustiner
08:40 29.07.2012.

29.07.2012. u 08:33h DONJA je napisao/la: Esada je naje... ovaj policajac Hm....da...može bit, sad ćemo vidjeti tu "novu pravednost"!! Na tu koncetraciju je trebo šefić završiti u buvari ..barem na par sati!! Tu bi sad novinari trebali odigrati ulogu i i pratiti slučaj do kraja...do pravomoćne sudske presude....murije je izmjerila, vjerovatno napisala prijave koje idu na sud.....čakamo istraživaći novinari-šta će dalje da bude....ajmo, ajmo....nije valjda da samo sorajine sise pratite!!??

DO
DONJA
08:33 29.07.2012.

Esada je naje... ovaj policajac

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije