Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Damir Agičić

Vlada smijenila pomoćnika ministra poljoprivrede!

Zagreb: Damir Agičić o virusu ptičje gripe na farmi peradi u okolici Velike Gorice
Foto: Robert Anić/PIXSELL
1/3
08.03.2018.
u 19:25

Tko će biti njegov nasljednik, još se ne zna, osim da inspekcije, koje su jedna od važnijih zadaća Tolušićeva mandata, nastavljaju svoj posao i u uskrsnom tjednu.

Vlada je, kako smo i najavili ranije, na zatvorenoj sjednici razriješila dužnosti pomoćnika ministra poljoprivrede Damira Agičića.

Pismo poslano sa službenog e-maila veterinarskim inspektorima u kojem Agičić traži da u posljednjem tjednu prije Uskrsa ne rade inspekcijske nadzore mesnih objekata na Veliki tjedan “jer će u tom vremenu imati povećan opseg posla, pa nije primjereno da im se tamo još i oni pojave radeći neke kontrole”, očito je bila posljednji gaf šefa veterinarske inspekcije, preko koje ni ministar Tomislav Tolušić ni Vlada nisu mogli prijeći.

Tko će biti njegov nasljednik, još se ne zna, osim da inspekcije, koje su jedna od važnijih zadaća Tolušićeva mandata, nastavljaju svoj posao i u uskrsnom tjednu

Zagreb: Damir Agičić o virusu ptičje gripe na farmi peradi u okolici Velike Gorice
1/7

Komentara 25

Avatar HLEBINSKO ČANGRIZALO
HLEBINSKO ČANGRIZALO
19:49 08.03.2018.

Pa valjda baš tada treba pojačati inspekcijske kontrole hrane, jer tada se najviše i uvaljuje jadnoj raji !!! Ovaj lik je zaslužio smjenu !

Avatar krile11
krile11
20:49 08.03.2018.

Napokon !Čovjek koji je uvodio monopol veterinarskim ambulantama , zapovjedno najodgovorniji za pomor krava sa cjepljenjem protiv bolesti kvrgavog goveda sa neprovjerenim cjepivom , čovjek koji je pola Slavonije ekonomski osakatio . Trebao je i davno prije biti maknut . Ali bolje ikad nego nikad.

AE
Aedes2017
21:08 08.03.2018.

Ma kakav pod ministar ! Nedjeljom nije ni krave htio oteliti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije