Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Dalibor Matanić pokajanjem se još jednom dokazao kao vrhunski redatelj

09.04.2024. u 08:09

Bila bi to nadrealna filmska scena, ali nažalost je stvarnost – Matanić je u svome pokajanju, naglasivši kako je posao filmaša užasno stresan, izrazio želju da u ovome bude "primjer drugim kolegama"

Komentara 64

Avatar Nikola Šubić Zrinski
Nikola Šubić Zrinski
09:46 09.04.2024.

Zamislimo samo da je u ovakvom činu uznemiravanja umjesto Matanića uhvaćen Hasanbegović. Prvo, što mislite da li bi medijima trebalo 10 godina da upoznaju javnost s tim uznemiravanjima? I drugo, što mislite, kakva bi reakcija bila svih tih poznatih žena, svih udruga i organizacija koje štite i promiču ženska prava, svih političarki i političara, posebno iz lijevog spektra, kakva bi reakcija bila svih medija, da li bi se na svim nacionalnim televizijama emitirale specijalne emisije na temu Hasanbegovićev desni primitivizam u službi uznemiravanja žena? Eto, odgovorite na ta pitanja i bit će vam jasno u čijoj državi živimo.

Avatar Adminjetrica
Adminjetrica
08:37 09.04.2024.

Strašno je koliko je drugarica levičarki dalo javnu potporu drugu zlostavljaču a ne zlostavljanim ženama.

PR
Prijateljica
09:20 09.04.2024.

Ljigavac i tocka....ne mogu shvatiti da javno opravdava svoja nedjela konzumacijom DROGE...zar se za to ne ide u bajbuk?! Gdje kupuje drogu...kod DILERA...znaci povezan sa kriminalom...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije