Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠALJIVI DUHOVNI VOĐA

Dalaj Lama odličnim oponašanjem ismijao Trumpa

Dalaj Lama
Screenshot YouTube
22.09.2016.
u 15:11

Na pitanje hoće li ga posjetiti ako postane predsjednik SAD-a, Lama je kazao kako to ovisi samo o Trumpu.

Novinar emisije Good Morning Britain napravio je intervju s Dalaj Lamom te ga ispitivao o izbjegličkoj krizi, Islamskoj državi, Donaldu Trumpu, Brangelini i Kim Kardashian

Govoreći o američkom predsjedničkom kandidatu Lama je kazao kako se nikada nije susreo s njim, a na pitanje što misli o njemu Lama ga je ismijao.

- Ne znam, ponekad kada ga vidim, način na koji njegova kosa... i njegova mala usta... to je moj dojam o njemu - kazao je Lama i usput gestikulirao rukama što je ispalo poprilično smiješno. 

Na pitanje hoće li ga posjetiti ako postane predsjednik SAD-a, Lama je kazao kako to ovisi samo o Trumpu.

- Ako me pozove, doći ću - poručio je, prenosi Mirror.

Ključne riječi

Komentara 2

KA
Kaubojdzimi
21:33 22.09.2016.

da je ovaj bar samo za sloveniju odgovora ! bilo bi slovencima bolje nego bilo kome drugome! on ima vise u Straznjici nego svi slovenski politicari zajedno u glavi! ja sa na zalost slovenac! ali priznajem da se s time neponosim.

Avatar Propaganda
Propaganda
17:18 22.09.2016.

da bar imamo ovog umjesto pape ne bi bilo gladnih na svijetu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije