Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROGRAM HDZ-a

Đakić: Hrvatsku ne mogu voditi oni koji su napuštali Sabor

izbori
Foto: Maja Šantoši/Pixsell
1/3
21.10.2011.
u 20:29

Bez pokojnog predsjednika Tuđmana i HDZ-a ne bi bilo Hrvatske, kaže Josip Đakić, predsjednik ŽO HDZ-a

Dvorana Hrvatskog doma u Slatini večeras je bila premala da primi sve koji su željeli prisustvovati predstavljanju Izbornog programa HDZ-a za predstojeće parlamentarne izbore. Uvodno su o dosadašnjem doprinosu HDZ-a u razvoju grada Slatine i Virovitičko-podravske županije govorili Robetino Repić, predsjednik GO HDZ-a Slatine, gradonačelnik Ivan Roštaš i župan Tomislav Tolušić ističući da su najveći uspjesi postignuti u školstvu i izgradnji komunalne infrastrukture, te da gospodarski projekti tek trebaju pokazati svoju vrijednost.

- Naš program do 2015. godine detaljno je pripremljen i u detalje razrađen, kao knjiga, koja govori o društvu koje želimo učiniti boljim, ljepšim, bogatijim i sigurnijim. Ne stidimo se ničega, naročito naših hrvatskih branitelja, bez kojih ne bi bilo ni slobode, ni neovisnosti, NATO saveza, ni završetka pregovora s EU. Toga ne bi bilo da nije bilo pokojnoga predsjednika Tuđmana i HDZ-a. To moramo u svakom momentu ponavljati zbog svih onih poginulih za slobodu, rekao je Josip Đakić, predsjednik ŽO HDZ-a Virovitičko-podravske županije.

Đakić je rekao da Hrvatsku ne mogu voditi oni koji tu Hrvatsku nisu voljeli, niti su glasovali za nju, ni koji su, napuštajući Sabor bili oportunisti.

– Samo oni, koji zdušno vole, koji srcem, dušom i energijom, svojim znanjem i kvalifikacijama žele stvarati u Hrvatskoj, ti kod nas u HDZ-eju, uvijek imaju prostora i mjesta. Samo sa takovima ostvarujemo rezultate koji su pred nama, naglasio je Đakić koji je potom, čitajući list po list, obrazložio cijeli Izborni program HDZ-a.

Komentara 8

Avatar sjeverozapad
sjeverozapad
20:50 21.10.2011.

Članak još nije komentiran jer nitko ovu b****** više nemože podnijeti i svi čekaju te izbore da banda konačno nestane sa scene

DU
Deleted user
21:11 21.10.2011.

sjeverozapad ima nas i poštenih i nismo banda zato malo kulture ne škodi.. ne misliš li tako ili ti je uzor drug JOVANOVIĆ a naravno i njegov rječnik napiši šar rečenica s normalnim tekstom zanima me tvoj doprionos LIJEPOJ ....J .... odmah da ti kažem da nisam član HDZ.................... niti jedne strane tj.partije jer moja teza se potvrđuje da je nas 5% bilo za samostalnost a 95% za bivšu državu....

IC
icko
21:12 21.10.2011.

Djakicu aj spavat, nevolim partiju al i viste sve granice presli..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije