Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
srpski premijer

Dačić: Izem ti takvu Uniju u koju je gay parada ulaznica!

100 TISUĆA NOVOOBOLJELIH SVAKI DAN
15.09.2012.
u 22:33

- Prestanite više s tim pričama o ljudskim pravima. Kakva ljudska prava, u pitanju je sigurnost ljudi! - rekao je predsjednik srppske vlade i ministar policije Ivica Dačić

Predsjednik vlade Srbije i minstar policije Ivica Dačić kazao je kako pitanje gay parade nije pitanje ljudskih prava, već sigurnosti, javlja Blic.

- Prestanite više s tim pričama o ljudskim pravima. Kakva ljudska prava, u pitanju je sigurnost ljudi! Ima zemalja u kojima nema gay parade, pa su članice EU. Je li moguće da je to i dalje glavna tema, da se i dalje bavimo gay paradom kao glavnim problemom, kao ulaznicom u EU, što je smiješno - kazao je Dačić.

- Izem ti takvu Uniju u koju je gej parada ulaznica- kazao je Dačić. Dodao je ''da nema razumjevanja za psihopate koji prijete da će poubijati sudionike gay parade'' te da u državi mora postojati red i zakon ili država neće postojati.

>> U Moskvi sljedećih 100 godina zabranjeno održavanje gay parada

Ključne riječi

Komentara 134

OB
-obrisani-
22:57 15.09.2012.

neka netanjahu r.. obamu i ovaj njega, pa francuski na njemackog i on njega..a poslije toga ko takve pridrzava

OB
-obrisani-
22:59 15.09.2012.

zar ne vidite da se nemoal trazi postovati..a moral se slobodno vredja

OB
-obrisani-
22:55 15.09.2012.

sto se ne ka...u medjusobno ti predsjednici i vice premijeri, primijeri medjusobno da nam pokazu da doista to njima prija

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije