Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na Facebooku
Povratak na članak

Đaci organiziraju 'generalni štrajk' za dulje praznike i tanji raspored

Osječani kane markirati 7. , Zagrepčani 8., a Riječani 15. travnja. Nadali su se podršci profesora, ali nisu je dobili

Komentari 9

LA
Lavica7
18:45 26.03.2015.

Stupite u kontakt sa svojim vrsnjacima u Kini, Japanu, Singapuru... nek vam kazu koliko uce I kako su vrednovani na trzistu znanja I Rada. Zelite li uspjet u zivotu ?! Onda ucite-to vam je jedini posao.

VL
Avatar HrvatskiNacionalist
HrvatskiNacionalist
18:46 26.03.2015.

u bavarskoj djeca idu u školu do 31 .07 .......šta vi hoćete? i ja bi vama razvukao školu a ne da plandujete cijelo ljeto

VL
Avatar Maslina
Maslina
11:42 27.03.2015.

Dica su u pravu,kljucaju ih lošim programom i nepotrebnim informacijama,a mnogi učitelji i profesori loše odrađuju nastavni program da šalju jedni drugima dicu na repeticije (rad na crno bez plaćanja poreza) ,s naglaskom na matematiku i fiziku.Kad prosvjetari štrajkaru pozivaju roditelje na solidarnost i da ne šaljemo dicu u školu,a sad kad dici triba podrška prave se ludi.Sitit ćemo se toga kad će oni opet tražit svoja prava!

VL
ZG
zgbuco
09:43 27.03.2015.

"Vidjela žaba da konje potkivaju, pa i ona stala u red". Predlažem da donesemo zakon po hitnom postupku, kako bi djeca sama mogla birati koje predmete hoće učiti, a koje ne. U tom zakonu bi bilo dopušteno da djeca sama odlučuju o tome kada hoće ili neće ići u školu i kada će si uzeti praznike. Da su školski programi pretrpani i da se uči ogroman broj pespotrebnih stvari, sa tim se apsolutno slažem, ali da djeca odlučuju o ovakvim stvarima je potpuna besmislica. Ne znam samo od čega su se ta djeca toliko umorila u ova protekla dva i pol mjeseca, da su im sada proljetni praznici prekratki?

VL
Avatar IstinaHurts
IstinaHurts
18:42 26.03.2015.

što muče tu djecu glupostima.. rade opsesivno kompulzivne manijake od te nevine djece dok odrastu

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.