Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nesreća u poreču

Da sam bio brži dvije sekunde, sada bih bio mrtav!

prometna poreč
Viliam Hainz
29.08.2012.
u 10:46

Na porečkoj obilaznici jutros se dogodila teška prometna nesreća. Na kamion je, krećući se u suprotnom smjeru i prešavši na suprotnu stranu kolnika, naletio Citroen

Na porečkoj obilaznici jutros oko 7 sati dogodila se teška prometna nesreća u kojoj su, kako javlja portal Parentium, dvije osobe ozlijeđene. Sudarili su se osobni automobil Citroen C4 pulskih registarskih oznaka i kamion tvrtke Alphacan. Kamion se, kako piše Parentium, kretao porečkom obilaznicom u smjeru Vranića, a na njega je nekoliko stotina metara nakon benzinske postaje Petrol, krećući se u suprotnom smjeru i prešavši na suprotnu stranu kolnika, naletio Citroen za čijim je upravljačem navodno bio 22-godišnji muškarac pod utjecajem alkohola (izmjereno mu je 0,44 promila).

Citroen je sletio u kanal pokraj prometnice, a kamion je nakon sudara s automobilom zakrivudao, pa skrenuo ulijevo i završio u istom kanalu. 

Čitatelj Viliam svjedočio je nesreći, a kako kaže, samo su ga sekunde dijelile od sigurne smrti.

– Da sam došao dvije sekunde kasnije, sada bi definitivno bio mrtav! Automobilom sam išao iz smjera Novigrada po zaobilaznici prema Petrolu i Poreču i odjednom vidim kako na moju stranu ceste dolazi kamiončina i zabija se u stijenu s moje desne strane i crveni auto kako se također zabija malo dalje u stijenu. Pokupio bi me i samljeo samo da sam bio dvije sekunde brži. Nakon što sam se sigurno zaustavio, nazvao sam 112 i otrčao vidjeti ozlijeđene. Policija, vatrogasci i hitna došli su stvarno u rekordnoj brzini. Hvala Bogu da nitko nije poginuo – opisao nam je čitatelj Vilim svoje zanimljivo jutro. 

 

Komentara 8

OB
-obrisani-
11:51 29.08.2012.

Profesionalac vozi u suprotnom smjeru pod utjecajem alkohola............Zar nije zabrinjavajuce ugrozavati ljudske zivote ako niste sposobni!!

PP
Peter Petrovic
11:58 29.08.2012.

nebi o nasoj policiji,samo da za sto postotnu glupost mi pobere 1100kuna.bolje bi bilo da svoj radni dan provedu motrenjem razno raznim kamikazama sto svaki dan ,nam ugrozavaju zivot. ili nemaju muda ili su ljencuge inaplacivaju globe gde ima malo truda.

CH
chemica
11:28 29.08.2012.

Ako je netko toliko malo pametan pa sjeda za upravljač vozilan oblijan, čemu zahvaljivati dragom bogu jer je ostao živ? Možda idući put bude "bolje sreće" pa ubije nečije dijete. Tada će mu uistinu trebati "božja pomoć" ako ga neki "luđak" odluči skratiti za glavu u nastupu očaja. Da, ima nas svakakvih. Jednostavno, nemamo potrebnu "empatiju" pa da razumijemo ovakve ljudske kreature koje svako malo pune stranice crnih kronika. Jedan je napravio sranje, evo onaj u Zagrebu koji je oblijan prošao na crveno i ubio motociklistu. Kome će normalnom nakon toga pasti na pamet voziti pijan? Ima vas, ima. Ljudska glupost je uistinu beskonačna.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije