Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Da bi se razlikovao od 'ekstremista', Plenković se pokazao – za crvene spreman!

Plenkovićeva zamjena ministra kulture potez je koji mnogo više govori o temeljnoj političkoj i gospodarskoj orijentaciji novoga premijera nego o njegovu odnosu prema resoru kulture

Komentari 7

Avatar TAJSAM
TAJSAM
19:46 21.10.2016.

Samo neprijatelji Hrvatske i Hrvata mogu stalno kao papagaji ponavljati o ekstremnoj desnici, pa ekstremna desnice niti ne postoji u Hrvatskoj. Ako je netko Hrvat onda je za neke jugonostalgičare njihove novinare ekstremist. To su gluposti koje svakodnevno tvrde Jugo novinari i pumpaju narod protiv Hrvatskih ekstremista koji niti ne postoje u Lijepoj Našoj. Žao mi je da se dozvolilo da takvi novinari vode danas sve novosti te pišu o svemu kako njima odgovara odnosno kako su školovani. Ja volim Hrvatsku i Hrvate ali i poštujem sve koji žive i poštuju zastavu i himnu naše države pa se nikako ne osječam kao ekstremist iako bih opet išao u odbranu lijepe naše kao i 91" . Pozdrav dobrim ljudima

VL
Avatar delminium
delminium
19:49 21.10.2016.

Dijelimo se na one koji su Hrvatsku zeljeli za nju robijali, za nju glave gubili i na one druge. Ovdje ne postoji lijevo i desno vec ono sto sam napisao.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.